Produktionschef inom grönyteskötsel till Stockholm

Produktionschef inom grönyteskötsel till Stockholm

Produktionschef inom parkskötsel till Stockholm

DITT NYA ARBETE
Som produktionschef kommer du att ansvara för projekt inom skötsel av utemiljöer - från lekplatser och skolor till parker och torg. Du kommer leda och utveckla verksamhetens affärer och medarbetare. I rollen som produktionschef har du tydligt ansvar för personal, resultat och kunder. Du ansvarar för att produktionen drivs med hög lönsamhet, god kvalitet och nöjda kunder. Tillsammans med dina medarbetare planerar du verksamheten på ett optimalt sätt.

Anställningen är en provanställning (tillsvidareanställning) på heltid med start snarast, med hänsyn till uppsägningstid. Du kommer att vara placerad i Stockholm.

Vem är du
Vi söker dig som har utbildning inom trädgårdskötsel samt erfarenhet från liknande roller. Grundläggande datorvana, körkort samt att du talar svenska, flytande i tal och skrift, är krav.

Som person är du driven, engagerad samt skapar engagemang och delaktighet i ditt team. Du är affärsmässig och har stort kundfokus. Du har förmåga att inspirera och leda andra i en roll där god planering är A och O. Du är ansvarstagande, har lätt att prioritera och har en känsla för att se helheten. Du drivs av att effektivisera och driva igenom förbättringar på arbetsplatsen. Vidare är du en utåtriktad och anpassningsbar person som trivs att jobba i team och arbeta för att få alla att dra åt samma håll.

Kontakt och ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Georgios Panagopoulos, Distriktschef, tel: 070 108 79 05. Ansökan skickas senast den 2018-10-25.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec (35 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi gör staden skönare. Green Landscaping är Sveriges ledande företag på att skapa och sköta utomhusmiljöer som människor trivs i. Vi arbetar med utemiljöer. På alla nivåer och alla tider på året. Vi förädlar våra kunders utemiljö genom att bygga och sköta enligt våra gröna ideal. Från markanläggning, grönytor, träd- och skogsvård till sport- och fritidsanläggningar, gator och vägar och vintertidens snö- och halkbekämpning. Sedan våren 2018 är vi börsnoterade på Nasdaq First North.