Lastbilsförare

Lastbilsförare

DITT NYA ARBETE

Jacksons Trädvård utför skog- och naturvårdsarbeten åt kommuner, stadsdelar, länsstyrelser och företag. Vi arbetar med skötsel och förvaltning av bla naturreservat, fornlämningar samt slåtter. Vi söker dig som har ett stort intresse för naturvård och tätortsnära skog samt att du trivs i teamarbete. Uppdragen utförs i en större region med utgångspunkt och placering i Stockholm.

VEM ÄR DU
Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla Jacksons Trädvård och våra kunders naturtillgångar samt arbeta i Sveriges grönaste företag. Som person är du en lyhörd, positiv, serviceinriktad teamspelare. Du ser det positiva i en entreprenöriell företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet. Vi erbjuder dig goda möjligheter i ett snabbväxande företag där alla har ett starkt kund- och servicefokus.

KOMPETENSKRAV
  • Körkort C, CE
  • YKB
  • Kranutbildning
  • ADR
  • HLR/Första hjälpen
Du behöver ha erfarenhet av att köra lastbil. Önskvärt är att du har erfarenhet av kranarbete och att köra med tungt släp. Kunna utföra enklare reparationsarbeten och utföra service och säkerhetskontroll av bilen som ska användas.

Språk: Svenska och Engelska

KONTAKT OCH ANSÖKAN

För mer information och frågor är du välkommen att kontakta:

Mårten Holmqvist, Affärsområdeschef Bioenergi och Recycling, 076-644 37 76 . Välkommen med din ansökan och CV senast den 26 september
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt (35 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi gör staden skönare. Green Landscaping är Sveriges ledande företag på att skapa och sköta utomhusmiljöer som människor trivs i. Vi arbetar med utemiljöer. På alla nivåer och alla tider på året. Vi förädlar våra kunders utemiljö genom att bygga och sköta enligt våra gröna ideal. Från markanläggning, grönytor, träd- och skogsvård till sport- och fritidsanläggningar, gator och vägar och vintertidens snö- och halkbekämpning.