Cloud Arkitekt inom Azure till Green Cargo

Cloud Arkitekt inom Azure till Green Cargo

Brinner du för att jobba innovativt och strategiskt inom molnarkitektur? Sök då Cloud Arkitekt till Green Cargo i Stockholm!

Här får du möjlighet att vara en del av ett hållbart och viktigt bolag som bokstavligt talat får svensk industri och handel att rulla på! Som Cloud Arkitekt hos oss på Green Cargo kommer du erhålla en bred och inspirerande roll där du kommer utveckla våra molnplattformar som främst är inom Microsoft Azure men också en del Google Cloud. Här blir du en naturlig värdeskapare och bidrar till vår fortsatta digitaliserings- tillika transformationsresa. Resan har bara börjat och det finns stora möjligheter för dig att påverka hur den kommer rulla på framåt!

Ditt anställningserbjudande
  • Ett företag som fokuserar på klimatet där C02-minskning är en del av vår dagliga verksamhet.
  • En strategisk nyckelroll i vår föränderliga och komplexa IT- och affärsmiljö med stort ansvar samt möjlighet att påverka framtiden.
  • Spännande samarbeten både internt och externt, med kunder, myndigheter, leverantörer och andra järnvägsföretag.
  • En sund och öppen arbetsmiljö, med goda förutsättningar för personlig och professionell utveckling.
Dina arbetsuppgifter

I rollen som Cloud Arkitekt kommer du vara drivande i att planera, utveckla och underhålla vår molnarkitektur. Det innebär bland annat:
  • Ta fram planer, strategier, arkitektur, målarkitektur och dokumentation för att säkra utveckling, innovation, stabilisering, säkerhet och kontroll inom våra molnplattformar.
  • Möjliggöra principen Cloud First inom Green Cargo, där målet är att kunna hosta applikationer, system, integrationsplattformar samt säkerställa säker datatrafik till och från våra molnplattformar till legacysystem.
  • Jobba med att främja automation, återanvändbarhet och skalbarhet.
  • Samarbeta aktivt med andra arkitekter som är specialister inom sina områden.
  • Vara med och skapa ett transportsystem för miljövänliga transporter med Kundfokus, Lönsamhet och Säkerhet som tydliga fokusområden.
Värt att veta

Du kommer att ingå i avdelningen IT Architecture, som består av 13 andra personer. Teamet består av seniora arkitekter och utvecklare som är specialiserade på Informations-, plattform- och integrationsarkitektur samt projektledning. Du kommer vara lokaliserad antingen i Stockholm eller i Hallsberg beroende vad som passar dig bäst. Vi jobbar hybrid där det finns en flexibilitet mellan kontoret och att jobba hemifrån.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som arkitekt, där stort fokus har varit mot molnarkitektur och då gärna inom Microsoft Azure. Vi ser också att du erhåller en teknisk bakgrund från utveckling eller operation där du brinner för att utmanas i komplexa och större IT-miljöer med både egenutvecklade- och outsourcade system. Förespråkar du ett agilt arbetssätt är det ett stort plus!

Som person har du en hög initiativförmåga med en vilja att driva utvecklingen framåt och är inte rädd för förändringar och att tänka nytt. Då arbetet innebär flera interna och externa kontakter ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga och är flytande i både svenska och engelska. Samarbete och prestigelöshet är något som genomsyrar oss på Green Cargo och vi ser gärna att du delar dessa värderingar.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Email Mejla Mathias Jonsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

När Green Cargos tåg rullar, rullar hjulen för svensk industri och handel. I många avseenden bär vi faktiskt tillväxten, välfärden och jobben på våra hjulaxlar. Vi kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Det gör vi pålitligt, tryggt och på utsatt tid. Med våra 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder vi miljömärkta dörr-till-dörr-transporter i ett nätverk som når ut över hela Sverige och med våra partners når vi tusentals orter i Europa. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling stor vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss.