Sales Executive

Sales Executive

Sales Executive
Stockholm

Då vi är inne i en dynamisk och expansiv fas med enorma möjligheter till utveckling för både dig, Graz och våra kunder söker vi nu efter en driven och entreprenöriellt framåtlutad Sales Executive. Vi söker dig som vill vara med och lyfta bolaget till nya nivåer genom proaktiv och aktiv försäljning gentemot spännande företag som har stort värde av våra produkter. Du får här ansvar för införsäljningen av vårt erbjudande mot nya kundsegment i ett bolag som redan idag är starka hos stora aktörer och med goda kundreferenser.

Låter det intressant tycker vi att du ska läsa vidare!

Graz har sitt ursprung inom rapportering och analys av data för banker och försäkringsbolag. Vi håller nu på att ta nästa steg i vår resa med en modern plattform för dataintegration och automatisering som fungerar för alla branscher. 

Du får arbeta i ett mindre företag med stora kunder, möjligheter och ambitioner. Vill du ha inflytande och frihet under eget ansvar samtidigt som du inte begränsas av ett storbolags strukturer? Då kan du komma till en plats där alla vet vem du är och där dina initiativ och resultat kommer att bädda för vår vidareutveckling och tillväxt. 

Du har viljan och förmågan att skapa rätt möjligheter för oss och våra kunder genom konsultativ försäljning med C-level beslutsfattare. Du har en stark egen drivkraft kombinerad med en utpräglad vilja att göra affärer. Vi tror att du har en teknisk / IT-kompetens samt ett affärsmannaskap så att du på bästa sätt kan prospektera och inse kundbehov utifrån de olika lösningar vi tillhandahåller. För dig är det en självklarhet att bilda din egen uppfattning om hur du bäst angriper marknaden. 

Vi söker dig som har: 

 • En stark inre motor som präglas av självledarskap och en hunger att ta in nya kunder
 • Minst 3-5 års erfarenhet av IT-relaterad försäljning (mjukvara, hårdvara eller tjänster)
 • Dokumenterat goda resultat av nykundförsäljning
 • Förhandlings- och avtalsvana
 • Erfarenhet av konsultarbete eller konsultförsäljning inom IT är meriterande
 • Utmärkt svenska i tal och skrift

 

"De främsta fördelarna med att jobba inom Graz är att man får jobba med det man gillar på sättet man gillar att jobba. Minimalt med byråkrati och internrapportering. Alla anställda på Graz har mycket frihet under stort ansvar. Flexibilitet och leverans är nyckelord för arbetsgivaren. Framtidsvisionen är att bygga upp Graz till en ledande leverantör i Sverige inom data integration automatisering av digitala processer."

- Jonas Olsson, VD Graz Sweden AB

 

Vi erbjuder dig: 

 • En trevlig arbetsplats med härliga och väldigt kompetenta kollegor
 • En flexibel och rolig roll för en utpräglad hunter-profil
 • Väldigt konkurrenskraftiga förmåner
 • Ett företag och kultur som tror på balans mellan arbete och fritid
 • Möjlighet att arbeta remote
 • Bra cases och referenskunder

Känner du igen dig i beskrivningen så tveka inte! Ansök redan nu eller hör av dig om du har frågor. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Johnny Björklund. Du når Johnny på 08-514 816 48.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 
Om företaget
Graz Sweden AB är en etablerad leverantör av mjukvara och lösningar för bank och försäkring. Bolagets lösningar används för rapportering, integration, migrering och administration för miljoner försäkrings- och fondkunder. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge och Finland.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!