Programmerare C#/MS SQL (mindre IT-bolag vid Hötorget)

Programmerare C#/MS SQL (mindre IT-bolag vid Hötorget)

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och utveckling av moderna lösningar som fungerar "på riktigt". Du har utbildning på högskolenivå som dataingenjör eller har motsvarande kunskaper. Vi ser att du antingen är nyexaminerad eller att du har något års arbetslivserfarenhet och kunskaper inom C# eller Java.

Vi tror att du har ett långt och grundmurat intresse för IT i allmänhet och drivs av en stor vilja att undersöka och förstå, antagligen fick du din första dator runt 10-års åldern. Vi tror också att du föredrar att verkligen lösa eventuella problem och inte bara "fixa så att det funkar". Vi tror också att du har visst intresse av administration av nätverk.

Om du lägger ned mycket tid på privata utvecklings- eller serverprojekt är det väldigt meriterande.

Filosofi kring utvecklare
Vår IT-personal är bolagets största tillgång. Utan duktiga medarbetare som verkligen trivs med att arbeta med IT så kan vi som bolag inte lyckas. Vi satsar därför väldigt mycket på att ha en arbetsmiljö byggd på sunda värderingar och som är anpassad för dig som utvecklare. Samtliga anställda på Graz har varit anställda hos oss länge och lämnar gärna referenser om hur det är att arbeta på Graz.

Du är välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om dina tidigare erfarenheter och hur du passar för den här tjänsten. Glöm inte att bifoga din meritförteckning. Besök oss gärna på http://www.graz.se/working-at-graz-as-a-developer/
För att komma vidare till intervju behöver du lösa uppgiften på vår hemsida, se ovan länk. (Det är ett rätt kul problem)
På Graz kommer du att få arbeta med intressanta, varierande och krävande uppgifter som kommer att ge dig möjlighet att:
  • arbeta med mycket kvalificerad utveckling i C# / MS SQL även viss utveckling i Java
  • jobba med nätverk med högt säkerhetsfokus
  • arbeta med Skandinaviens ledande aktörer inom kapitalförvaltning, fond och försäkring ( du kommer att få internutbildning)
  • arbeta med hela lösningen från ax till limpa
  • ha flexibla arbetstider
  • helt slippa jour
  • helt slippa jobba som konsult
  • med eller utan kundkontakt
Tjänsten är placerad vid Hötorget i Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Jonas Olsson
Email Mejla Jonas Olsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.graz.se/working-at-graz-as-a-developer/
Sista ansökningsdag 15 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Graz Sweden
Graz Sweden AB erbjuder en avancerad teknisk lösning för komplex rapportering inom finansbranschen samt system för administration av pension och sparande. Våra kärnkunder är mycket stora kapitalförvaltare, fondbolag samt andra finansiella institutioner. Bolaget har varit verksamt i sin nuvarande form sedan 2008 och har för närvarande 13 medarbetare i Stockholm, Zürich och Wroclaw. Bolaget har en mycket stark ekonomisk ställning med stark efterfrågan på sina produkter och tjänster.

Ersättning
Vi erbjuder en marknadsmässig lön, övertidsersättning, försäkringar motsvarande kollektivavtal, friskvårdsbidrag, mobiltelefon mm.

www.graz.se
Rekryteringsbolag
Om du arbetar för ett rekryteringsbolag: Vänligen notera att vi inte kommer att anlita extern hjälp för att tillsätta den här tjänsten.