Attraktionsmekaniker till Gröna Lund

Attraktionsmekaniker till Gröna Lund

Karuseller och berg- och dalbanor blir allt häftigare och mer extrema. Det gäller även tekniken och styrsystemen bakom upplevelsen. Vi söker nu ytterligare attraktionstekniker som vill åka med på vår utvecklande och roliga resa framåt.

I rollen som attraktionsmekaniker arbetar du med service och underhåll av våra karuseller och berg- och dalbanor. Du utför både förebyggande och akut avhjälpande underhåll, alltid med säkerhet och driftsäkerhet i fokus.
Arbetsuppgifterna består främst av underhåll, reparationer och säkerhetskontroller av våra 30 attraktioner. Det innebär arbetsuppgifter inom mekanik men även hydraulik, pneumatik och verkstadsarbete.

Vi söker dig som gillare att meka och du har gärna en utbildning inom teknik/mekanik i grunden. Du har tidigare jobbat som mekaniker/servicetekniker inom bilindustri, produktion, pappersbruk, värmeverk eller liknande alternativt erfarenhet som maskinmekaniker. Då vi jobbar med karuseller på hög höjd är det viktigt att du inte är höjdrädd. Du talar och läser svenska och kan du dessutom engelska och tyska är det meriterande.

Som person har du god förståelse och erfarenhet av metodisk felsökning. Du är lösningsorienterad och älskar utmaningar, är strukturerad och har alltid fokus på att leverera hög kvalitet i det du lämnar ifrån dig. Du brinner för service till såväl gäster som medarbetare och arbetar gärna i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete där nya tankar och idéer alltid välkomnas.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, under säsongen ingår arbete på kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning initialt och med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan via vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erik Göranson via mail erik.goranson@gronalund.com.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baruth
Morales, HR-Ansvarig, baruth.morales@gronalund.com.

På Gröna Lund finns en lokal fackklubb dit du kan vända dig för frågor gällande en eventuell tjänst hos oss. Du når dem via mail; hrf@gronalund.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (3 dagar kvar)