Vi söker Säljare/Produktspecialist

Vi söker Säljare/Produktspecialist

I din arbetsvardag kommer du självständigt och aktivt att besöka läkare, sjuksköterskor, inköpare m.fl. på sjukhus och landsting.

Vi ser helst att du har en akademisk utbildning och ett brinnande intresse för att skapa affärer i både team och individuellt. Som person är du självgående, drivande, kreativ, resultatorienterad och drivs av att leverera det lilla extra. Du är bra på att planera, har lätt för att kommunicera samt skapa och upprätthålla kontakter. Förutom att du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska, är det meriterande om du kan hantera danska i tal och skrift.

Säljerfarenhet är en merit. Likaså erfarenhet från sjukvården.

Vi erbjuder en bransch under ständig utveckling där du får arbeta i en kreativ och positiv miljö med stort utrymme för egna initiativ. Produktutbildning får du både internt och hos våra leverantörer.

Lämplig bostadsort är Stockholmsregionen.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna oss för mer information.

Stefan Welin, Divisionschef, tel. 031-385 09 22
Philip Malmberg, Försäljnings & Marknadsdirektör, tel. 031-385 09 00
Mer info
Kontaktperson Stefan Welin, Divisionschef
Telefon 031-385 09 22
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gothiamedical.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gothia Medical grundades år 1986 och har sedan dess distribuerat och marknadsfört medicinteknisk utrustning, diagnostiska och interventionella sjukvårdsprodukter, implantat, förbrukningsmaterial och läkemedel till den skandinaviska marknaden.
Se även www.gothiamedical.se