Operations Manager

Operations Manager

Gordon Delivery är ett startup-företag med målsättning att helt förändra serviceupplevelsen för e-handeln till både konsumenter och detaljhandlare samt digitalisera last-mile-flödet. Modellen bygger på att professionella och serviceinriktade personer, så kallade Gordoneerer, levererar varor till konsumenter samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen - från mottagen order till nöjd kund.

Du tillhör operations teamet som består av 6 kollegor som tror på och stöttar varandra och som vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för att förverkliga dina arbetsuppgifter. Tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt.

Dina Arbetsuppgifter och profil Din uppgift blir att leda arbetet med den dagliga produktionen och bidra till att ditt team når uppsatta mål kopplat till bland annat kvalitet, produktion och hög bemanning på bilar. I rollen så rapporterar du till din produktionschef som du har ett tätt samarbete med.

Dagarna börjar med att du går igenom checklistor, stämmer av med förare att allt är som det ska. I denna roll har du både administrativt och operativt ansvar. När du har det lugnt kommer du att hoppa in i dagligverksamhet och hjälpa dina medarbetare. Utöver det ingår det även kundbesök som du regelbundet kommer att åka på.

Vi ser att du är en teamplayer som sätter laget före jaget. Vi tror att du är en person som fortfarande inte nått dit du vill nå än. Du eftersträvar efter att bli bäst och vill alltid ligga på topp. Du har ett öga för goda relationer, vet hur man ger exceptionell service och tar hand om medarbetare på en förstklassig nivå.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst ett till två års arbetslivserfarenhet av bemötande med kundservice
  • Meriterande om du har arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • God system- och datorvana
  • Meriterande om du har varit teamleader tidigare
  • Utöver nämnda krav ovan så lägger vi stort fokus vid de personliga egenskaperna.
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställning: Du kommer att genomföra dina första sex månader som konsult hos oss på Kraftsam. Efter provanställning går man över till kund.

Gordon Delivery AB samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor kontakta amir@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (11 dagar kvar)