Om tjänsten
Just nu söker vi en förare med BE-körkort till ett kortare uppdrag. Uppdraget är på förhand under hela mars ut, med god chans till förlängning. Arbetstider är vanliga kontorstider 8-17, med eventuella helger.

Arbetet går ut på att, efter uppdrag, hjälpa kunder med med på- och avlastning av föremål. Ni tar er till uppdrag med fordon från Gopak AB där du kör till och från enskilda uppdragets platser.

Krav
  • BE-körkort (för tungt släp)
  • Tala flytande Engelska

Meriterande
  • Truckkörkort och erfarenhet av som truckförare är starkt meriterande
  • Har du tidigare erfarenhet som Bohags- och Flyttbilsförare kommer vi att värdera det högt
  • Svenska som modersmål eller andraspråk (studerat i skolan)

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du kan komma att få träffa många olika människor på många olika platser och adresser som kan ge dig stor erfarenhet i resten av ditt arbetsliv som förare där du kan utvecklas både inom ditt kundmöte och som förare.

Om Ansökan
Urval sker löpande där annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan skickas till info@gopak.se. Märk din ansökan med "Chaufför - BE-körkort".

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Företaget
Vi är nytänkare inom magasinering där vi med inspiration och erfarenhet från flera år i USA där vi själva har dragit nytta av den här nya formen av mobil magasinering. Konceptet har där vuxit sig jättestort tack vare de fantastiska fördelar de erbjuder dig som kund. Att få hem magasinet till sin egen adress minimerar stressen utan att göra det hela dyrare.

Vår erfarenhet
Med många års yrkeslivserfarenhet från ledande befattningar inom logistik och förpackningsbranschen har vi utvecklat en magasineringstjänst som passar de flesta behov. Vår idé är att erbjuda lättillgänglig och säker magasinering med bästa möjliga service.