Matintresserad Account Manager till Godsmak

Matintresserad Account Manager till Godsmak

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av försäljning och brinner du för nöjda kunder? Då är du den vi söker.
I din roll som Account Manager kommer du kontakta Godsmaks nya kunder runt om i Stockholm med omnejd och erbjuda dem hela Godsmaks hela kundportföljd. Du kommer boka och genomföra dina kundmöten själv och på så vis bygga upp din kundstock som du sedan förvaltar och utvecklar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och som vet hur du ska driva dina försäljningsprocesser i mål. Du är driven, social, prestigelös och karismatisk som person.
Vidare är du en person som brinner för att ge service i världsklass och du sprider glädje på kontoret.

Intresserad? Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud - "Stockholms grönaste budfirma", märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi tror på schyssta villkor för både människa och miljö, därför är vi anslutna till ett kollektivavtal och jobbar för att påverka inom miljöfrågor.