Junior kundtjänstmedarbetare till Godsmak i centrala Stockholm

Junior kundtjänstmedarbetare till Godsmak i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i ett team på 3 personer och ha daglig kontakt med våra samarbetspartners och kunder via telefon och e-post. Dina primära arbetsuppgift är att ge service i världsklass till våra kunder och samarbetspartners gällande olika frågeställningar samt viss administration.

Arbetets omfattning: Heltid måndag - fredag, kontorstider.

Godsmak är ett grönt bolag som tror på hållbarhet både gällande miljö och personal. Hos oss får du möjligheten att vara med på vår spännande tillväxtresa och du kommer få rätt utbildning och verktyg som krävs för att du ska lyckas.

Din profil

Vi söker dig som brinner för nöjda kunder och att ge en utomordentlig bra service. Du är kommunikativ, positiv, strukturerad och noggrann. Meriterande med erfarenhet av kundtjänst, men inget krav.

Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud - "Stockholms grönaste budfirma", märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi tror på schyssta villkor för både människa och miljö, därför är vi anslutna till ett kollektivavtal och jobbar för att påverka inom miljöfrågor.