Junior servicemedveten Administratör till Godsmak.se

Junior servicemedveten Administratör till Godsmak.se

Dina arbetsuppgifter

Som Administratör hos Godsmak.se kommer du ha daglig kontakt med företagskunder via telefon där du hjälper kunderna att lägga upp sina kundkonton. Du kommer även upplysa om hur det fungerar att beställa mat på hemsidan samt besvara diverse frågor gällande restaurangerna och leveranstider. Vidare kommer du arbeta med kampanjbearbetning, hantera intresseanmälningar samt vårda befintlig kundstock.

Din profil

Vi söker dig som är social och har en naturlig fallenhet för att ge bästa möjliga service internt och externt. Du talar svenska och engelska obehindrat och meriterande om du tidigare arbetat med administration eller något serviceyrke. B körkort är önskvärt.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud - "Stockholms grönaste budfirma", märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi tror på schyssta villkor för både människa och miljö, därför är vi anslutna till ett kollektivavtal och jobbar för att påverka inom miljöfrågor.