Sales Development Representative till Goava

Sales Development Representative till Goava

Sales Development Representative till Goava
Vill du vara med och bidra till Goavas fortsatta resa och försäljningstillväxt? Är du en person som är i början av din karriär inom försäljning/kundrelationer och vill vara med och arbeta med att hitta potentiella kunder samt utveckla och bidra till nya arbetsätt? Vi söker nu flera personer att växa teamet med som har en vinnande attityd och ett positivt mindset!


Om Goava
Goava är prospekteringsverktyget som hjälper dig och din organisation att spara tid, få bättre hit-rate och öka försäljningen. Detta gör Goava bland annat genom att rekommendera vilka företag du borde bearbeta och i stället för att lägga tid på att hitta intressanta företag så hjälper Goava dig att prioritera. Goavas algoritm utgår från vilka företag du lyckas omvandla till kunder och blir smartare och smartare ju mer du använder verktyget. Goava bevakar vad som skrivs om Sveriges samtliga företag så att du blir notifierad när viktiga händelser inträffar och inför dina möten får du all relevant företagsdata på ett ställe; i mobilen, på datorn eller i CRM:et för att alltid vara påläst.

Hos Goava får du möjlighet att vara en del av en mycket spännande resa när de nu växer och går in på nya marknader. Idag är Goava cirka 30 anställda och har en stark företagskultur präglad av gemenskap och engagemang. De söker nu fler Sales Development Representatives till deras säljteam som kommer bidra med en viktig funktion för att få Goava att växa mer. Du rapporterar till Country Manager - Sverige.

Din roll som Sales Development Representative
I rollen som Sales Development Representative ansvarar du för att prospektera och bearbeta potentiella kunder åt Goava. Uppsökandet sker via telefon, mejl eller andra kreativa sätt & verktyg. Du är ansiktet utåt för Goava och ta den första dialog med potentiella kunder och samarbetspartners. I rollen som Sales Development Representative ingår du i en så kallad ”Podd” på åtta personer där du är en del av ett säljande team. Du arbetar mot uppsatta mål och förväntas att leverera utefter dessa. Din roll innefattar att:
 • Prospektera potentiella kunder
 • Arbeta operativt med ditt nätverk, följa upp och boka möten
 • Arbeta och ha nära dialog med säljteamet och marknad
 • Jobba kontinuerligt med olika system och vidareutveckling av pre-sale
 • Vara ansiktet utåt för Goava, exempelvis på digitala plattformar
 • Vara med och utveckla befintliga arbetssätt
Dina kvalifikationer
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom B2B eller B2C
 • Meriterande om du har arbetat med kundrelationer och försäljning genom uppsökande sälj av nya partners
 • Meriterande om du arbetat i en liknande bransch eller sålt SaaS-lösning, för förståelse kring marknaden och terminologin
 • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom business, ekonomi eller sälj
 • Meriterande om du behärskar norska, finska eller danska då Goava expanderar i de nordiska länderna
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Därefter för att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid dig som person och tror att du har en vinnande attityd, positivt mindset samt är nyfiken och ett intresse för branschen. Du är kommunikativ och tycker det är roligt att träffa och prata med människor såväl som du har lätt för att skapa goda relationer. Du är strukturerad och uppskattar att självständigt kunna planera din arbetsdag. Det är av vikt att du har ett starkt affärstänk och är kvick för att snabbt förstå värdet av Goavas affärer och för den specifika kunden. Du ska även vara kreativ och söker efter nya vägar för att hitta kunder.

Vad Goava erbjuder dig
Goava erbjuder dig en arbetsplats som brinner för att hjälpa B2B-säljare att arbeta smartare och effektivare. Du erbjuds en gedigen onboarding för att på bästa sätt komma in i din roll. Du får vara del av en stark företagskultur präglad av gemenskap och engagemang med goda chanser att utvecklas och bredda ditt nätverk, samt lära dig mer om den växande branschen.

Övrigt
Start: Augusti 2022

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse, fast lön plus provision

Låter rollen som Sales Development Representative till Goava intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (25 dagar kvar)