Legitimierad erfarna Sjuksköterska/injektionsbehandlare

Legitimierad erfarna Sjuksköterska/injektionsbehandlare

Glow beauty Bar är en nystartad skönhetssalong där vårt största fokus är perfektion med ett naturligt slutresultat.
Vi söker löpande erfarna specialister i många olika typer av yrken som delar visionen av perfektion och noggrant utförda arbeten med naturliga resultat. Eller är du en Sjuksköterska/Tandläkare som vill ta det nästa steg att utbilda dig till injektionsbehandlare.

På skönhetssalongen erbjuder vi olika typer av behandlingar som, Fillers, botox, fransförlängning, lashlift, browlift, spraytan, ansiktsbehandlingar och mycket mer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har god erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar sedan tidigare och är certifierad av Estetiska Injektionsrådet.
Har du inriktning på läppar är det meriterande.
Du är en positiv och noggrann person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande.
Flexibel och trygg i din yrkesroll, tycker om att ta ansvar och engagera dig och kan arbeta självständigt. Eftersom du arbetar i nära relation till våra kunder ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter:
Som injektionssjuksköterska arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar.
Vi är stolta över vårt vidare utvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda möjligheter i din yrkesroll. Därför är det viktigt att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt. Vi strävar efter att bli Stockholms bästa skönhetssalong därför ställs det höga krav på samarbete och att alltid vara en hjälpande hand när det behövs.
Du likt alla kollegor har ett gemensamt ansvar att alltid se till att alla behandlings rum, samt alla övriga ytor alltid är i fint skick, både innan och efter din behandling.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.
Arbetstider

Deltid/Heltid och helger ingår i tjänsten.

Har du några frågor kring tjänsten eller vill skicka CV.
Kontakt person: Mikaela Samuelsson
Telefon nr: 070 932 32 48
Telefon nr: 073 071 60 62
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glow beauty bar är en nystartad skönhetssalong där vårt största fokus är perfektion med ett naturligt slutresultat
Vi söker löpande erfarna specialister i många olika typer av yrken som delar visionen av perfektion och noggrant utförda arbeten med naturliga resultat.
På skönhetssalongen erbjuder vi olika typer av behandlingar som, Fillers, botox, fransförlängning, lashlift, browlift, spraytan, ansiktsbehandlingar och mycket mer.
Vi utbildar oss kontinuerligt så att du kan känna dig trygg i alla behandlingar som utförs hos oss. Vi håller oss hela tiden uppdaterade inom det senaste på marknaden.