Dunite söker systemutvecklare med intresse för SharePointlösningar

Dunite söker systemutvecklare med intresse för SharePointlösningar

Brinner du för C# och .NET, har ett stort intresse för den senaste tekniken samt tycker att SharePointslösningar är intressanta? Skicka då in din ansökan redan idag. Urval sker löpande! Vi sitter centralt på Kungsgatan i Stockholm City.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra ett glatt gäng som arbetar med SharePointlösningar till olika stora kunder inom både offentlig- och privatsektor. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du vill utvecklas och strävar efter att bli bättre och lära dig mer samt gillar att bygga lösningar. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som utvecklare inom .Net eller frontend-utvecklare. Du kan ha en spets inom backend men vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i hela stacken. Du har också erfarenhet av att bygga webapplikationer. Det är meriterande om du har kännedom och intresse av SharePointlösningar

Om verksamheten

Vi är konsulter specialiserade på dokument och ärendehanteringslösningar som byggs på SharePoint. Under alla år som vi ägnat oss åt detta så har vi tagit fram metoder, verktyg och produkter för att effektiviera oss sjäva i det arbetet. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det. Du har stor möjlighet att styra ditt arbete själv och ta eget ansvar. Vi sitter på Kungsgatan centralt i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)