Vi söker en positiv, driven och resultatfokuserad Regionchef till Glitter

Vi söker en positiv, driven och resultatfokuserad Regionchef till Glitter

Älskar du försäljning och motiveras du av att jobba mot högt uppsatta mål? Drivs du av att leda, coacha och utveckla andra att nå sin fulla potential, och vill du vara med och leverera marknadens bästa kundupplevelse? Då kommer du trivas som Regionchef hos oss!

Regionen sträcker sig från Norrköping till Skellefteå med Mälardalen och Stockholm där emellan. Placeringsort är servicekontoret i Stockholm.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Ansvarar för regionens försäljningsbudget och resultat.
  • Ansvarar för att regionen når sina mål inom service och levererar marknadens bästa kundupplevelse.
  • Ansvarar för att skapa ett bra arbetsklimat och väl fungerande arbetsmiljö för all butikspersonal i regionen.
  • Genom ett nära och engagerat ledarskapsarbete coachar och stöttar du Butikscheferna i sin roll som butikens säljledare men även i olika personalfrågor. Butiksbesöken är anpassade till butikers försäljningsutveckling och behov. Du säkerställer även att butiken är optimalt bemannad.
  • Ansvarar för rekrytering och introduktion av nya Butikschefer, leder fackliga förhandlingar vid behov (HR-stöd finns). Håller mål- och lönesamtal enligt företagets rutiner och riktlinjer.
  • Säkerställer att regionens butiker följer kedjans koncept, riktlinjer och kampanjer i syfte att maximera försäljning.
  • Håller sig väl à jour med regionens kommersiella utveckling för att optimera och utveckla våra butikslägen.
För att lyckas i rollen och trivas hos oss

För oss är det avgörande att du känner igen dig i samt arbetar efter våra kärnvärden: Vi tar eget ansvar, Vi är engagerade, Vi bryr oss och Allt är möjligt. Dessa genomsyrar allt vi gör, varje dag, och guidar oss i våra beslut och dagliga beteenden. För att trivas i vår kultur är du resultatinriktad med tydligt fokus på att leverera marknadens bästa kundupplevelse. Du har en god analysförmåga och stor förståelse för butiksekonomi. I rollen som regionchef har du flera stora kontaktytor både internt och externt, på olika nivåer, det är därför viktigt att du har en mycket god kommunikativ kompetens.

Många av våra butikschefer är i början av sin ledarkarriär, och det är därför viktigt att du som ledare är duktig på att coacha, inspirera och att du verkligen motiveras av att leda och guida dina medarbetare i sina roller.

Som person är du målinriktad och självgående, har en hög integritet och är bra på att skapa förtroende. Du har ett arbetssätt som andas energi och positivitet och som visar ditt engagemang och passion för sälj och service samt ledarskapsfrågor. Du har alltid företagets affär i fokus och är van att skapa effektivitet i arbetssätt.

Vi tror även att du har någon form av relevant akademisk bakgrund, flera års erfarenhet inom detaljhandeln och kan visa upp goda resultat inom försäljning och service. Du har även flera års ledarerfarenhet, gärna från att leda andra chefer och på distans.

Vi erbjuder dig:

Vår kultur präglas starkt av ett högt intresse för sälj, och att ingenting är omöjligt. Vi har en inspirerande och kul arbetsmiljö med mycket roliga och fina produkter, där du får ta ett ledaransvar men samtidigt erbjuds ett bra stöd när det behövs, god introduktion, egna utmaningar och fina möjligheter till utveckling.

Vi erbjuder självfallet goda arbetsförhållanden och bra personalrabatt. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 18 augusti 2022.

Om du har frågor kring rollen, är du varmt välkommen att kontakta HR genom att maila till HR@glitter.se - så lovar vi att återkomma skyndsamt för att svara på dina frågor.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)