Redovisningsekonom / Ekonomi

Redovisningsekonom / Ekonomi

Gleipnergruppen växer och vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår ekonomiavdelning med ansvar främst för kund och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt ekonomiavstämningar.

Om Gleipnergruppen

Gleipnergruppen har sedan 2010 arbetat med bostadsutveckling inom det befintliga fastighetsbeståndet och i huvudsak med bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare. Vi är idag verksamma i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Vår uppgift är att bistå våra uppdragsgivare i att optimera värdet av deras fastigheter på ett professionellt och strukturerat sätt som innebär trygga och lönsamma affärer i samband med utveckling av råytor såsom råvindar, lokaler, platta takpåbyggnader och fastighetsavskiljningar.

Vad vi söker

Vi söker en social och målinriktad medarbetare med intresse av ekonomi i sin helhet. I rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad, samt att du kan hålla många bollar i luften eftersom arbetsuppgifterna är varierande.

Om tjänsten

Gleipnergruppen är en fastighetsutvecklare som främst arbetar mot bostadsrättsföreningar. Som anställd hos oss får du möjligheten att utvecklas inom ekonomi och nå din fulla potential inom yrket. Du kommer få vara ansvarstagande och arbeta med varierande ekonomirelaterade uppgifter. Du kommer arbeta nära dina kollegor och vara delaktig i hela verksamheten. Ekonomiavdelningen består av två personer och din kollega, som alltid finns nära till hands, bistår dig i dina arbetsuppgifter och hjälper dig att växa in i din arbetsroll i rätt takt.
Hos Gleipnergruppen står personlig, såväl som bolagets utveckling i fokus. En viktig egenskap i rollen är att vilja utmana sig själv och ha en positiv inställning till att vara med och utvecklas i ett bolag som med höga ambitioner.

På sikt förväntas du att självständig ansvara för och hantera uppgifter som i största allmänhet berörs utav företagsekonomirelaterade uppgifter, så som bokslut, deklarering samt upprättande av ekonomiska rapporter.

Meriterande kunskaper

Du ska ha goda kunskaper i programmet Excel och avancerad förståelse för programmet är meriterande. Tidigare erfarenhet utav ekonomiprogram är också meriterande men inte ett krav.

Arbetstid

Heltid eller enligt överenskommelse

Kontorsplats: Stockholms innerstad

Om ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 20 oktober 2019, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Alexander Gäverström
Telefon 0700546500
Email Mejla Alexander Gäverström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gleipnergruppen.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)