Säljare, Stockholm / Norrland

Säljare, Stockholm / Norrland

Glamox expanderar och vi behöver nu förstärka vår säljorganisation.

Vi söker säljare till Stockholm och Norrland

Vi erbjuder

Ett utvecklande jobb i ett spännande företag. Glamox är en industrikoncern som utvecklar, producerar och distribuerar professionella belysningslösningar för den globala marknaden. Glamox är en ledande leverantör av belysning till den professionella byggmarknaden i Sverige och tillhandahåller kompletta lösningar för skolor, hälsosektorn, kommersiella byggnader, industri, detaljhandel, hotell- och restaurangverksamhet

Säljare Stockholm

Till vårt Stockholmskontor som är beläget centralt på Söder söker vi två nya medarbetare. Du kommer att ingå i ett team på ca 15 engagerade medarbetare där vi alla jobbar mot uppsatta mål och god gemenskap.

Säljare Norrland

Vi söker nu en säljare till Norrland där lämplig bostadsort kan vara Skellefteå, Piteå eller Luleå. Du utgår från ditt hemmakontor och kommer att bearbeta norra Norrland.

Samtliga roller innebär att du i första hand kommer att bearbeta elkonsulter, ljusdesigners och elinstallatörer. Du kommer att utveckla och bredda befintliga kunder och även bearbeta nya kunder.

Din profil
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från belysningsbranschen eller närliggande. Har du jobbat mot elinstallatörer, konsulter, ljusdesigners så är detta starkt meriterande. Kanske jobbar du hos någon av elgrossisterna och är redo för nästa steg i din karriär.
  • Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje.
  • Du har förmågan att vårda och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer.
  • Du har ett stort engagemang och jobbar både strukturerat och självständigt.
  • Du är resultat och lösningsorienterad.
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Glamox AB, BU Sverige är en säljenhet i den norska Glamox-gruppen.

Glamox-koncernen är en global organisation, som har 1300 anställda med försäljning och produktion i flera europeiska länder, samt i Asien och Nord-Amerika. Den årliga omsättningen är EUR 280 million (2016). Koncernen har en mängd av varumärken inom kvalitetsbelysning, inkluderat Glamox, Aqua Signal, Luxo, Høvik Lys, Norselight och LINKSrechts. Glamox möter kundernas behov och förväntningar genom att leverera kvalitetsprodukter och lösningar, service och support. Läs mer på www.glamox.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, regionsäljare, utesäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 10 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!