Projektledare inom Solel i Stockholm

Projektledare inom Solel i Stockholm

Glacell
Glacell är en helhets leverantör inom solenergi ochelinstallationer. Från Projektering och utförande till service och underhåll såär Glacell den aktiva partnern för bostadsrättsföreningar och fastighetsägarenär det kommer till solceller och laddlösningar. Glacell erbjuder smartahelhetslösningar och kontinuerliga uppdateringar som leder tillenergieffektiva, attraktiva och framtidssäkra fastigheter.
Om tjänsten

Tillsammans med B3 Personal söker vi nu en Projektledareinom solceller till vårt kontor i Stockholm.

I tjänsten så kommer du ha det övergripande ansvaret förGlacells solcellinstallationer i Stockholm. Du sköter den löpande planeringenav Glacells montörer och samordningen av övriga yrkesgrupper samtidigt som dukontinuerligt stämmer av med entreprenadchefen.

I tjänsten så ingår även ekonomisk uppföljning av resultatenheten,fortsatt utveckling av enheten tillsammans med entreprenadchefen samt attstötta hela verksamheten i vanligt förekommande problemlösning. Du kommer att fåagera bollplank mot montörerna för att säkerställa att leveransen alltid hållerhögsta kvalité från projektering och utförande till eftermarknad.

Du kommer även vara Glacells ansikte utåt och närmstakontakt för både återförsäljare och kunder, detta innebär att mycket av denpotentiella merförsäljningen först landar hos dig.

Kvalifikationer

För att bäst trivas i tjänsten så behöver du vara en serviceinriktadperson med fallenhet för ordning och reda. Då arbetsbördan kan variera så ärdet en fördel om du trivs i ett varierande arbetstempo.

Meriterande

*       El utbildning motsvarande lägst gymnasienivå

*       Kunskap om lagar, förordningar, normer ochbranschpraxis inom solel

*       Dokumenterad erfarenhet inom solel

*       Ledarskapsutbildning

*       Affärsekonomi

*       Kunskap om entreprenadjuridik

*       BAS U / P

 

Krav

*       B-körkort

*       Svenska och engelska i tal och skrift

*       Bo i Stockholm

Du erbjuds

En trygg tjänst hos ett snabbt växande företag. Utöver detså utgår även en konkurrenskraftig lön, ett förmånligt friskvårdspaket genom Benifyoch ett fördelaktigt förmånsbilpaket.

Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3 Personal,alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal. Vi arbetar med ett löpandeurval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen attmaila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail ellertelefon.  

 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (31 dagar kvar)