Frontend-utvecklare till Gjensidige i Stockholm

Frontend-utvecklare till Gjensidige i Stockholm

Som Frontend-utvecklare Hos Gjensidige kommer du in i en spännande digitaliseringsresa i en ny marknad!

Gjensidige är en av de ledande aktörerna i Norden och störst i Norge inom Försäkringar! Nu är planen att etablera och förstärka positionen i den svenska marknaden. Som utvecklare hos oss kommer du bidra till vår digitaliseringsresa likaså molnförflyttning. Här jobbar du med nya och moderna tekniker för att erbjuda våra kunder spännande lösningar för den bästa digitala kundupplevelsen inom försäkringsbranschen.

Som utvecklare hos oss kommer du bidra och forma vägen fram i en ny marknad. Vi jobbar snabbrörligt med en start-up känsla samtidigt som du har bekvämligheten av en stor och väletablerad koncern. Här får du påverka och forma Gjensidige Sverige på riktigt!

Vi erbjuder dig

Som utvecklare hos oss kommer du till en modern verksamhet med tydliga ambitioner och mål för framtida Gjensidige. Vi är i en pågående förändringsresa där vi bygger upp en ny utvecklingsmiljö i Sverige. Det är en stor satsning där du och ditt närmaste team har tydligt ägandeskap och frihet att forma framtiden. Hos oss erbjuds du bland annat:
  • Att jobba med ny-och vidareutveckling i ett tvärfunktionellt team med ägandeskap och ansvar för nya innovativa lösningar
  • Att jobba i en modern utvecklingsmiljö med möjligheter för karriär, kompetens och personlig utveckling
  • Att bli en viktig nyckelperson i vår etablering och ambition för den svenska marknaden
  • En miljö av balans och flexibilitet där vi värderar din arbetsglädje
Det här gör du hos oss

Vi står just nu inför många spännande tekniska utmaningar där du tillsammans med ett högpresterande team kommer utvecklar framtidens webbshop. Hos Gjensidige kommer du till ett bolag som prioriterar modern utveckling, samarbete och kompetenselning. Hos oss kommer du bland annat:
  • Arbeta med både ny- och vidareutveckling av flera verksamhetskritiska system och lösningar
  • Jobba agilt i ett tvärfunktionellt team där ni tillsammans med verksamheten sätter upp mål och vägen för att nå dessa
  • Utforska nya tekniker/arbetssätt och bidra till Gjensidiges ambitioner för den svenska marknaden
Ditt team och arbetsplats

Du kommer tillhöra Gjensidige Sveriges produktutvecklingsmiljö, bestående av 4 team. Ditt närmsta team kommer vara det som ansvarar för E-handel/Webbshopslösningar. Du samarbetar med andra utvecklare, UXare, SM, Produkt Ägare och verksamheten i stort. Vi jobbar enligt det agila ramverket.

Dina närmaste kollegor befinner sig i Sverige och internationellt med största delen i Norge. Du kommer in i en spännande tid av förändring där vi inom snar framtid kommer etablera hela teamet i det svenska kontoret som ligger centralt i Stockholm. Vi erbjuder en hybridlösning med arbete på plats och hemifrån.

Mer om dig

Vi är ett snabbrörligt bolag som gillar att testa nya tekniker där du i din roll har stora möjlighet att påverka och bidra med dina egna idéer. Vi ser därför att du gillar bidra till förändring och innovation genom att ta egna initiativ för att förbättra och utforska nya möjligheter. För att lyckas i rollen ser vi även att du trivs i komplexa miljöer där du likt oss har lätt för samarbete.

Antagligen har du några års erfarenhet inom frontend-utveckling eller så är du nyexaminerad med ett brinnande engagemang för att lära dig mer. Vi arbetar i React/Typescript men är även öppen för erfarenhet inom andra liknande tekniker. Kunskap eller intresse inom Java/backend, DevOps eller Azure/moln är meriterande men inget krav.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sofie Nordvall
Telefon 0721646971
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gjensidige betyder ömsesidig på norska. Och vi är vad vi heter. Allt började med en tanke om gemenskap i Norge för över 200 år sedan. Brann det på granngården kunde den byggas upp igen med hjälp av det människor hade betalt in till den gemensamma "brannkassen". Idag är ömsesidighet viktigare än någonsin. Ingen lever bara för sig själv. Alla måste göra sin del. För miljön, för balansen, för tryggheten, för varandra.

Gjensidige har idag ca 3 700 medarbetare i sex länder och är noterat på Oslobörsen. Vi etablerades i Sverige 2007. Hos oss hittar du trygga och prisvärda försäkringar anpassade efter dina behov.