Säljare till Gibon Stockholm

Säljare till Gibon Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vår kund Gibon Stockholm växer och behöver nu förstärka sitt säljteam med en erfaren säljare. I din roll är din huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas samt att du även är med och utvecklar företaget med nya kundämnen.
Med Gibons nylanserade kunderbjudande och tydliga tjänstepaketeringar skapar de goda förutsättningar för dig att lyckas. Hos Gibon har man en tydlig och strategisk bearbetning av marknaden och ett nära samarbete mellan marknad och sälj för att supportera dig i din roll.

Du får:
  • Ett kul gäng att dela din vardag med, det är viktigt för oss att trivas på jobbet!
  • En viktig roll i ett bolag med stora ambitioner och framtidsplaner
  • Ett omväxlande arbete med en tydlig utvecklingsplan
  • Arbeta i centrala Stockholm
Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT och/eller print. Som person tycker du om att bygga relationer samt har mycket energi och fokus på dina affärer. Du drivs av att ta in nya kunder, samt är duktig på att vårda befintliga kundrelationer. Du sätter själv höga mål och har höga ambitioner, är resultatorienterad och drivs av att ta dina försäljningsresultat till nya nivåer. Vi ser även att du är en teamplayer som tycker om att samarbeta med andra.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vidare ska du ha körkort och tillgång till bil.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gibon är en entreprenörsdriven, medlemsägd företagsgrupp som erbjuder digitala lösningar inom alla digitala områden till små och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har tio medlemmar med kontor i Borås, Gävle, Ljungby, Göteborg, Nyköping, Stockholm, Uddevalla, Vänersborg, Uppsala och Västerås/Eskilstuna. Tillsammans har gruppen 130 medarbetare och en omsättning på mer än 300 miljoner kronor.