Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker nu servicetekniker till Stockholm.

Arbetsbeskrivning


Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med installation, service- och reparationsarbeten på produkter inom Gezes sortiment, främst dörrautomatiker.
Tjänsten innebär att man utför akut service, installationer och planerat serviceunderhåll på våra kunders anläggningar. Dina kunder finns i hela Sverige med tyngdpunkt på mälardalen. Resor med övernattning kan förekomma.

Vem är du?

Gillar du service, utmaningar och teknisk problemlösning samt vill ha ett fritt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetsdag kan du vara den vi söker. Du ska ha erfarenhet av teknisk service och ha grundläggande el kunskaper (dock ej krav på elbehörighet) samt goda datakunskaper.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett eget driv, god organisationsförmåga samt högt engagemang för ditt arbete. Då du i tjänsten möter våra kunder är det av stor vikt att du har en utåtriktad personlighet, värderar service och vill leverera hög kvalitet. B-körkort, datorvana, flytande svenska i tal & skrift samt engelskkunskaper är ett krav för tjänsten.

Kunskap och erfarenhet av GEZEs produkter är en fördel men inget krav, har du arbetat i närliggande branscher ser vi detta som ett plus i din ansökan.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett företag där vi sörjer för att du får den tekniska produktkunskap som tjänsten kräver.

Det är ett fritt och självständigt arbete där dina arbetsdagar planeras i samråd och stöd från huvudkontoret.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer, kontakta vår Servicechef Tommy Sundsjöö, 08-7323407. Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering.se@geze.com.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan innehållande CV och personligt brev omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Tommy Sundsjöö
Email Mejla Tommy Sundsjöö
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://geze.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GEZE, med huvudkontor i Leonberg Tyskland, är ett världsledande företag som utvecklar och producerar system inom dörr- fönster- och säkerhetsteknik. GEZE har ett omfattande produktutbud av automatiska dörr- och fönstersystem, glassystem, säkerhetssystem, rökgas och system för naturlig ventilation.

Den nordiska verksamheten, är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen och i GEZE Scandinavia AB ingår Danmark, Finland, Baltikum, Island, Norge och Sverige. Kontoret för den svenska verksamheten ligger i Arninge utanför Stockholm.

Läs mer om företaget på www.geze.se