Säljare till Gewe Promotion, Stockholm

Säljare till Gewe Promotion, Stockholm

Vill du jobba med kvalitativa produkter och varumärken inom arbetskläder, profilkläder och presentreklam? Då kan du sluta leta! Gewe Promotion växer och söker en

Säljare

Stockholm

Ansvaret som säljare innebär att du bearbetar och utvecklar både befintliga och nya kunder. Du kommer att få jobba i ett väletablerat företag med starka och fina varumärken som exempel Jobman, Craft, Orrefors, Harvest, New Wave m.fl.

Vi erbjuder

Ett ansvarsfullt arbete där du med hjälp av våra starka varumärken skall förstärka vår position i Stockholm. Du får chansen att arbeta i ett företag i positiv utveckling som präglas av en stark teamkänsla och kamratskap. Vi erbjuder dig en position med stor frihet, där din kreativitet och lösningsförmåga värderas högt.

Din profil

Vi söker dig som har ett väl utvecklat affärssinne, är van vid att arbeta självständigt och strukturerat med stort eget driv och målinriktning. Vi tror även att:
  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna uppsökande inom B2B
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du bör vara nyfiken, ambitiös och prestigelös med hög kundnärvaro
  • Du gillar att göra affärer och skapa kundnöjdhet
  • Du skall tycka om att ge bästa service då det är en av nycklarna till att lyckas i rollen
  • Du har B-körkort
Vi ser det som meriterande om du jobbat med tryck och profil tidigare.

Vi jobbar nära varandra och därför bör du tycka om att samarbeta med kollegor i familjär anda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar på 0706-06 31 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gewe Promotion New Wave Profile är sedan 58 år tillbaka ett familjeföretag inom profil - och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge, här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.