Redovisningsassistent till Gernandt & Danielsson Advokatbyrå

Redovisningsassistent till Gernandt & Danielsson Advokatbyrå

För ett konsultuppdrag på ca ett år söker vi nu en redovisningsassistent till den mycket välrenommerade advokatbyrån Gernandt & Danielsson. Uppdraget kommer inititalt att täcka en föräldraledighet och vi ser gärna att du kan börja i mars/april med viss flexibilitet. I detta uppdrag kommer du att bli anställd av Valegro, alt. jobba som underkonsult genom eget bolag. Uppraget kan komma att förlängas och det finns även viss möjlighet till att bli överrekryterad till advokatbyrån med tiden. Avdelningen som du arbetar på består av fyra personer och din chef blir Ekonomichefen. I teamet samarbetar man och hjälps åt med hela redovisingsprocessen och ekonomiavdelningen, precis som bolaget i övrigt, präglas av en professionell, positiv och trevlig anda med goda värderingar. Vidare kan vi erbjuda dig en roll där du får chansen att stärka din kompetens inom redovisningen i ett stabilt team samt en trevlig arbetsplats i fantastiska lokaler mitt i Stockholms city.

Urval av arbetsuppgifter i din roll som redovisningsassistent

Kundreskontra- i huvudsak fakturering med tillhörande göromål

Leverantörsreskontra- Betalningar, kontering, avstämningar, periodisering

Utläggsredovisning.

Eu moms

Behjälplig vid bokslut

Bistå med rapporter som efterfrågas från verksamheten. ledningen eller delägare.

Stötta dina kollegor i arbetat med redovisningen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi, tex universitetsutbildning eller yrkesrelaterad utbildning.

Du har ett par års erfarenhet av arbete som tex ekonomiassistent på en ekonomiavdelning eller redovisningskonsult på byrå där du arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du engagerad, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och serviceinriktad.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Klatzkow, Rekryteringskonsult Valegro AB, på tel 0704-121950. Är du intresserad av att söka tjänsten, registera din ansökan här. Tveka inte att göra det redan idag då vi hanterar ansökningar löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gernandt & Danielsson erbjuder affärsjuridisk rådgivning till stora och medelstora svenska och internationella klienter. Vi har agerat rådgivare i flera av de största och mest komplexa transaktionerna och tvisterna som förekommit i Sverige. Byrån bildades 1992 när en grupp delägare och deras kollegor lämnade en av den tidens största svenska advokatbyråer och startade eget. Den nystartade byrån var en relativt liten aktör, men fick snabbt uppdrag som var stora, komplexa och ofta internationella. Drygt 25 år senare är klienterna och uppdragen fortfarande stora, men vi är inte längre en liten byrå. På vårt kontor på Hamngatan i Stockholm finns i dag cirka 120 medarbetare varav 80 jurister. Genom att medvetet växa organiskt har vi lyckats behålla och utveckla den ursprungliga företagskulturen präglad av hög kvalitet och starkt klientfokus.