Erfaren geotekniker till Stockholm

Erfaren geotekniker till Stockholm

Geosigma växer och söker nu en erfaren geotekniker som vill vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Det finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Arbetsuppgifter

Våra uppdrag omfattar bland annat fälthandläggning och upprättande av borrprogram, geotekniska utredningar och geotekniskt stöd i Stockholms regionen. Vi gör allt från marktekniska undersökningar för mindre utbyggnadsprojekt till omfattande undersökningar som täcker stora områden med sättningskänslig jord eller områden med mycket komplicerade grundläggningsförhållanden. Vi samarbetar även tätt i uppdrag med övriga teknikområden, som miljö, vatten och berg.

I Stockholm är vi fem personer som jobbar med geoteknik och vi arbetar nu med att utöka vår verksamhet, vi har även införskaffat en egen borrvagn. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att stärka, bredda och utveckla vår grupp. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, mycket eget ansvar och ett nära samarbete med andra specialister.
Geosigma främjar expertis och specialistområden. Har du en spetskompetens kommer vi att stötta dig i att utvecklas vidare. Du kommer även få möjligheten att agera mentor åt unga geotekniker och sprida dina kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete som geotekniker. Du kommer att jobba både som uppdragsledare med egna projekt och som teknikansvarig inom multidisciplinära projekt. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och ansvarstagande, intresserad och engagerad.

Om Geosigma

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.
Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.