Geomatikk söker teknisk dokumentatör med erfarenhet av IGS/NICE!

Geomatikk söker teknisk dokumentatör med erfarenhet av IGS/NICE!

Dina arbetsuppgifter
Är du noggrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då är du Geomatikks nya tekniska dokumentatör!

Effektiv förvaltning kräver korrekt dokumentation! Geomatikk har mångårig erfarenhet av att dokumentera olika slags ledningsnät - bland annat el, fjärrvärme, fiber, VA och gatubelysning. I Solna sitter Geomatikks verksamhet inom dokumentation i nya fräscha lokaler. I takt med företagets ständiga utveckling och expandering ökar behovet av resurser och därför behöver nu Geomaikk uttöka sin verksamhet för dokumentation med tekniska dokumentatörer. Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och deras verksamhet växer stort för att möta deras kunders behov.

Arbetsuppgifter:
  • Slutdokumentera infrastrukturprojekt i nätägarens olika system.
  • Kvalitetsgranska dokumentation gjort av tredje part.
  • Lämna support till entreprenörer m.fl. som använder dokumentationen.
  • Ta fram underlag, handlingar etc. till våra kunders övriga avdelningar.
  • Löpande underhåll av system och databaser.
  • Delta i olika projekt och kundärenden.
Hos Geomatikk blir du en värdefull resurs för vår framtida tillväxt inom dokumentation och vi kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och verksamheten växer just nu stort för att möta våra kunders behov.

Din profil
Nu letar vi specifikt efter dig som har erfarenhet av Telias system IGS/NICE och självständigt har utfört dokumentationsarbete för både koppar och fiber i dessa system, du kanske har arbetat direkt för Telia/Skanova eller hos någon av deras olika underentreprenörer. Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet inom detta samtidigt som vi kommer att kunna erbjuda vidareutbildning i nya system och möjligheter att arbeta med andra kunder eller branscher för ett omväxlande arbete.

Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en självständig roll. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad, nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Sista ansökningsdag
Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök så snart som möjligt. Hör av dig om du har frågor eller funderingar till rekryteringsansvarig anna.hedin@maxkompetens.se, tel: 073 056 55 54

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska,

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Se också den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: lnkd.in/ef55peD
Läs mer om företaget: geomatikk.se
Mer info
Kontaktperson Anna Hedin
Telefon 073 056 55 54
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.