Redvisningsekonomer till bolag i söderort sökes!

Redvisningsekonomer till bolag i söderort sökes!

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på Genc kommer du in i roll där möjligheten till utveckling är oändligt stor. Du kommer in i ett företag som hjälper många olika bolag med många olika typer av uppdrag. Som redovisningsekonom kommer dina främsta uppgifter vara:
  • Hjälpa bolag med deras löpande bokföring
  • Bokslut, deklarationer, skattekonsultationer
  • Avtal, köp och sälj av bolag mm.
Din profil

Vi söker dig som har något års erfarenhet av redovisning och bokföring och är beredd att ta nästa steg. Vi tror att du tidigare har arbetat på en redovisningsbyrå och är van att hantera flera konton samtidigt. Vidare söker vi dig som gillar att arbeta i en snabb miljö med fokus på ett väl genomfört jobb. Genc arbetar med många bolag där andra språk än svenska kan förekomma vilket gör det meriterande om du kan något av följande språk: Syrianska, Kurdiska eller Turkiska.

Du kommer vara belägen på kontoret i Norsborg.

Vi söker totalt 3 personer, så skicka din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att erbjuda just ditt företag den hjälp du behöver i olika situationer. Vi vill att du ska känna dig trygg och koncentrera dig på vidareutveckling av din affärsidé.
För att detta ska fungera så skräddarsyr vi en lösning för just ditt företag!

Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din önskan redan idag!