Orderkoordinator till företag i centrala Stockholm

Orderkoordinator till företag i centrala Stockholm

Just nu söker vi på Gazella Business Support en Orderkoordinator till vår kund med placering i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att jobba tillsammans med ett mindre team som alla strävar efter att leverera en service av högsta klass. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med möjlighet till överrekrytering. Vi söker någon som kan starta omgående och kommer därför att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så se till att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Hantera och registrera inkommande orders.
  • Sköta daglig administration kring orderläggning, produkt- och prisinformation.
  • Jobba i ett nära samarbete med innesälj där du stöttar upp i koordinerande uppgifter.
  • Ansvara för administration kring leverans.
  • Hantera reklamationer och returer.
  • Förbättringsprojekt avseende processer och rutiner.
Erfarenhet

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från att jobba med orderkoordinering. Du har en god serviceanda och talar flytande svenska såväl som engelska. Om du tidigare arbetat i SAP är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en strukturerad person som alltid levererar hög servicekänsla. Du är ansvarsfull, positiv och brinner för att tillsammans med ditt team ständigt arbeta för utveckling.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.