Logistikkoordinator

Logistikkoordinator

Gazella Business Support söker nu en logistikkoordinator till vår kund i centrala Stockholm. I rollen som Logistikkoorinator/ Supply Chain Coordinator kommer du bland annat ha daglig övervakning, kommunikation och planering över transport och leverans tillsammans med drivna kollegor. Uppdraget är på 6 månader med goda chanser till tillsvidareanställning. Är du en person som drivs av värdefulla kundrelationer, och vill arbeta i en innovativ och global verksamhet? Då tror vi att du kommer trivas i denna roll.

Denna tjänst förväntas starta omgående och vi intervjuar därför kandidater löpande. Är du intresserad av tjänsten? Ansök redan idag!

Din utmaning
I rollen som logistikkoordinator kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Skapa, uppdatera och övervaka transporter för att säkerställa stabil leverans.
  • Hålla en förstklassig kommunikation med leverantörer.
  • Följa upp och attestera fakturering.
  • Ansvara för uppföljning av lager och outbound KPIer.
  • Självständigt och proaktivt driva operativa förbättringsprojekt för att gradvis förbättra interna processer för att maximera teamet och kundnöjdhet.
Erfarenhet
I rollen som logistikkoordinator kommer du ansvara över flödet inom ditt område från att lägga order, transportering till fakturering. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom Supply Chain, och meriterande om du har arbetat med service och kundrelationer. Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal så väl som i skrift.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi dig som är en kommunikativ lagspelare som gillar att ha många bollar i luften. Du är noggrann, van att jobba med deadlines och vill utvecklas i att arbeta proaktivt och självgående med interna förbättringsmöjligheter.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren (elsa.dahlgren@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst?
Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Elsa Dahlgren
Telefon 076 176 01 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.