Kategorichef till Retailbolag

Kategorichef till Retailbolag

Nu rekryterar Gazella Business Support en driven kategoriansvarig till ett snabbväxande bolag inom detaljhandeln, med kontor i centrala Stockholm. Bolaget behöver stärka upp sin inköpsavdelning med en ytterligare kollega och vi söker dig som brinner för att jobba relations- och säljinriktat och vill arbeta mot deras leverantörer med att utveckla både samarbete och sortiment.

Har du hunnit jobba ett par år med strategiskt inköp och är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan det vara dig vi söker! För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför vid intresse att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
I rollen som Kategorichef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta med din kategori, i syfte att utveckla och utöka sortimentet.
  • Säkerställa en hög kvalité på produktpresentationer på företagets E-handelsplattform.
  • Ansvarar för analys och actions kopplade till försäljning och lönsamhet inom din kategori.
  • Daglig kommunikation och förhandling med befintliga och potentiella leverantörer.
  • Kampanj, marknadsplanering och siteutveckling tillsammans med marknadsteamet.
Erfarenhet
Vi söker dig som har cirka 3–5 års erfarenhet från inköp eller kategoriansvar i en liknande roll. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller inköp. Du har god vana av att arbeta i och behärskar funktioner som pivot-tabellering och Vlookup i Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en snabbväxande organisation där det händer mycket på daglig basis. Du känner dig bekväm med att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser även gärna att du kan ta stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du gärna samarbetar med teamet. Som person söker vi dig som är social, relationell och analytisk.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Moa Kalström
Telefon 076 176 01 07
Email Mejla Moa Kalström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.