Inköps- och Logistikansvarig till Gerisale

Inköps- och Logistikansvarig till Gerisale

Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning som Inköps- och Logistikansvarig på Gerisale – ett ledande sport- och livsstilsvarumärken i Norden. Gerisales specialitet är löpning och bolaget präglas av kollegor med passion för sin produkt och i teamet arbetar aktiva idrottsmän och kvinnor som testar och utvecklar de utvalda produkterna själva. På det naturnära kontoret på Lidingö kommer du att jobba tillsammans med ett mindre familjärt team och axla en roll med brett ansvar över hela logistik- och inköpskedjan.

Har du en passion för en aktiv livsstil, högt tempo och att leverera marknadens bästa service? Lever du stundtals i dina sneakers, vill arbeta med din hobby och samtidigt ta märket Saucony till nästa nivå? I så fall kan det vara dig vi söker! Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så vid intresse – skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

I rollen som Inköps- och Logistikkoordinator på Gerisale kommer dina primära arbetsuppgifter vara:
  • Ansvarar för inköp av produkter av varumärket Saucony (running/skor och kläder) och Saucony Originals (lifestyle/sneakers) till de nordiska länderna.
  • Ansvara för att koordinera och upphandla inkommande logistik (från fabrik i Asien till lager) och utgående logistik (från lager till återförsäljare i de nordiska länderna).
  • Ansvara för att hantera och administrera masterdata för kollektioner. Detta inkluderar uppläggning och hantering av produkter affärssystem (Microsoft Navision) med tillhörande b2b-portaler.
  • Ansvara för informationsflöde internt och externt avseende logistikens påverkan på produktsläpp och lanseringar.
  • Vara delaktig i utvecklingen av effektiviteten genom hela värdekedjan (från fabrik till kund) och vara en motpart mot speditörer, lager och återförsäljare.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Antingen är du relativt i början av din karriär och söker en plats att kunna utvecklas vidare på eller så har du några fler års erfarenhet och känner att du trivs i den typen av roll. Har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik, är det starkt meriterande. Då du kommer att jobba i en internationell miljö, är det även nödvändigt att du kan kommunicera flytande på framför allt engelska men även på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du drivs av utmaningar och ser lösningar på problem som dyker upp i arbetet. Utöver detta trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du är analytisk, jobbar proaktivt och trivs i en kommunikativ roll.

Om företaget

Gerisale är med sina ca 1000 återförsäljare en erkänd distributör i Norden och Baltikum inom sport, mode och livsstil med varumärket Saucony, som grundades 1898 i Pennsylvania, USA, och är världens äldsta varumärke med fokus på löpning. Familjeföretaget Gerisale introducerade Saucony till Sverige 1979 i samband med det allra första Stockholm Maraton och har under decennier haft samarbeten med ledande lopp och atleter över hela Norden.

Som livsstilsföretag är träning en naturlig del av företagets profil, vi vill inspirera våra kunder och partners till att bli mer aktiva och du kommer att ingå i ett team av aktiva människor som är experter inom sina respektive områden. Som en del av teamet får du möjligheten att få utlopp för ditt löpintresse genom att testa produkterna, genom att delta i något av de löpevenemang som Gerisale sponsrar över hela Norden eller genom att delta på lunchträningar. Läs mer om Soucony på deras hemsida: soucony.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se, 076-176 01 07) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Söker du jobb inom supply chain med inte just denna tjänst? Skicka in ditt CV för att bli en del av vårt kandidatnätverk och öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.