Finsktalande orderkoordinator till Eric Rahmqvist

Finsktalande orderkoordinator till Eric Rahmqvist

Gazella Business Support rekryterar nu en finsktalande Orderkoordinator till Eric Rahmqvist nordiska Customer Success Team. I denna tjänst kommer arbeta mot både den finska och svenska marknaden, vilket kräver flytande finska såväl som svenska. Rollen innebär att vara spindeln i nätet och hjälpa deras nordiska säljorganisation i sin vardag där du dagligen har kontakt med deras säljare och övriga kollegor på de andra supportavdelningarna. Vi söker dig som är en positiv och driven person som uppskattar att samarbeta och som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service mot både kunder och kollegor.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Vad Eric Rahmqvist erbjuder sig
Tjänsten är placerad på Eric Rahmqvists fina kontor på Lidingö, där du kommer att tillhöra ett team bestående av fem härliga och motiverande kollegor samt dedikerade chefer som värnar om din utveckling och trivsel på företaget.

Din utmaning
  • Registrera och hantera inkommande order från deras säljare.
  • Hantera krediteringar i deras system.
  • Ha kontakt med lager och inköp gällande leveranser eller inköp av produkter.
  • Dagligt arbetet med säljsupport, service och administrativa frågor.
  • Agera support till marknaden avseende utskick av produktinformation och övrigt informationsmaterial.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från en liknande tjänst inom orderhantering, kundtjänst eller som koordinator där du agerat spindeln i nätet. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett internationellt företag. Det är ett krav att du talar flytande finska, svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker sig som har hög energi, är driven och som alltid tänker service först, då du i denna roll kommer sträva efter att erbjuda bästa möjliga externa och interna service till både kunder och säljare genom telefon, mail och chatt. Utöver detta är du en teamspelare som uppskattar en roll med många kontaktytor.

Vilka är Eric Rahmqvist?
Eric Rahmqvist AB grundades 1953 av Signe och Eric Rahmqvist och är än idag en familjär koncern som är experter på allt som har med arbetsplatser att göra. Grundidén är att man måste lära känna kunden och förstå vilka behov de har och hur man bäst kan hjälpa dem. De är idag specialister inom flera olika områden för att hjälpa dig skapa roligare, mer effektiva och hållbara arbetsdagar.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen "Registrera ditt CV"! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Daniel Wessberger
Telefon 076 176 01 17
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.