Finsktalande Orderkoordinator

Finsktalande Orderkoordinator

Nu rekryterar Gazella Business Support en driven orderkoordinator/ kundtjänst till ett väletablerat, globalt bolag inom skönhetsbranschen som nu behöver stärka upp sitt skandinaviska supportteam med en ambitiös lagspelare. Vi söker dig som brinner för att jobba lösningsorienterat i en social roll. Är du i början av din karriär inom Supply Chain eller känner att du trivs allra bäst i Support-roller? Då kan det vara dig vi söker!

För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som orderkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Administrera och hantera order, leverans, reklamationer och enklare fakturaärenden.
  • Initial kontakt för inkommande interna och externa servicerelaterade ärenden.
  • Relationell och serviceinriktad kommunikation i olika kanaler.
  • Hantera inkomna ärenden på ett professionellt och effektivt sätt.
  • Samarbeta med andra team internt.
Erfarenhet
För denna roll är personlig lämplighet viktigast, vilket innebär att du kan haft olika erfarenheter sedan tidigare, men flytande svenska, finska och engelska i tal och skrift är ett krav. Om du har erfarenhet från liknande roller inom orderhantering/kundtjänst eller annan roll där kommunikation har varit en central del, är det meriterande. Vi ser också att du har god systemvana eller en stark vilja att lära dig.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som är en social, positiv och noggrann person som tror att du kommer att trivas i en kommunikativ roll. Vi ser gärna att du är strukturerad, ansvarstagande och har ett intresse för kundrelationer. Vidare tror vi att du arbetar bra självständigt likväl som i team. Företaget värderar samarbete, kreativitet, mod och engagemang vilket vi gärna ser att du känner igen dig i.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: elsa.dahlgren@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher.
Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Elsa Dahlgren
Telefon 076 176 01 36
Email Mejla Elsa Dahlgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.