Är du student och söker meriterande jobb inom försäljning?

Är du student och söker meriterande jobb inom försäljning?

Vi söker nu en säljare på deltid (ca 50 %) för ett konsultuppdrag med start 1 februari som sträcker sig fram till och med sommaren 2021. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Du kommer jobba självständigt och har ett stort eget ansvar att driva igenom dina arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kommer bestå av uppringande verksamhet B2C både mot befintliga såväl som nya kunder för att erbjuda företagets prenumerationstjänster. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ringa befintliga och nya kunder/bilägare för att erbjuda prenumerationstjänster.
  • Kontakt med främst privatkunder, men även företagskunder.
  • Skapa långsiktiga relationer med företagets kunder.
  • Utveckla arbetssätt, manualer och nya försäljningskanaler.
  • Kundadministration och skapa underlag vid fakturering.
  • Självständigt planera dina dagar för maximal effektivitet.
Erfarenhet
Du har 1–3 års erfarenhet av direktförsäljning över telefon, med fördel på mindre företag. Du har en vana av uppringande verksamhet med en hög aktivitetsgrad. Starkt meriterande om du har ett intresse för bilar samt en idrottsbakgrund.

Personliga egenskaper
Du har ett stort eget driv, tålamod och trivs i en kommunikativ roll med mycket försäljning över telefon. Du har en hög lösningsförmåga och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden såväl som för företaget. Utöver detta trivs du i ett mindre företag med högt i tak.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Daniel Wessberger
Telefon 076 176 01 17
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 feb 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.