Teamleader kund- och leverantörsreskontra Rekrytering Stockholm 2655

Teamleader kund- och leverantörsreskontra Rekrytering Stockholm 2655

Gazella rekryterar just nu en teamleader till finansavdelningen hos vår kund med kontor i norrort, Stockholm. Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi, som trivs med att arbeta i en omväxlande och föränderlig miljö. Du kommer i rollen som teamleader för kund- och leverantörsreskontra leda ett team bestående av fyra medarbetare, driva processförbättringar inom redovisning samt vara delaktig i en närstående systemimplementation. Vi söker dig som är en ansvarstagande person med god förmåga att leda dig själv och som med en coachande ledarskapsstil kan skapa en välmående arbetsgrupp som tillsammans arbetar för att nå högt uppsatta mål.

Du erbjuds en roll i ett utvecklande och spännande bolagskoncern med en kultur som är öppen, mångkulturell och inkluderande. Du kommer få goda möjligheter till att utvecklas, såväl personligen som yrkesmässigt. Villkoren är goda och innefattar bland annat en marknadsmässig lön, generöst bonusprogram, friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
I rollen som teamleader för kund- och leverantörsreskontra kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Leda och ansvara för att arbetet kring kund- och leverantörsreskontra håller hög kvalitet och effektivitet.
  • Effektivisering av flödet av inkommande fakturor kring skanning och verifiering.
  • Arbeta med samt utveckla rutiner gällande attestering av fakturor.
  • Hantering av betalningar och likviditetsplanering i olika valutor.
  • Bistå med material vid revisioner.
  • Driva processförbättringar och förändringsinitiativ.
  • Agera stöttande mot bokföring.
Erfarenhet
För att trivas i rollen som teamleader på detta bolag, tror vi att du har erfarenhet av processförbättringar, IFRS samt internationella koncerner. Du har en akademisk bakgrund och kommunicerar flytande på både svenska och engelska, i såväl i tal som skrift.

Personlighet
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven och positiv person, som med ett lösningsinriktat arbetssätt har god förmåga att prioritera ditt arbete. Du är en teamorienterad person som brinner för att tillsammans med andra nå högt uppsatta mål. Du trivs med att leda sig själv, tar egna initiativ och vågar uttrycka din åsikt.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.