Senior Redovisningsekonom till Ework Group AB

Senior Redovisningsekonom till Ework Group AB

Gazella rekryterar nu en Senior redovisningsekonom till Ework Group AB, ett öppet och välkomnande företag med en entreprenörsmässig företagskultur och god tillväxt. Söker du en utvecklande roll i ett drivet och börsnoterat bolag med sunda värderingar och högt ställda mål? Då kan det vara dig vi söker! Som Senior Redovisningsekonom på Ework Group kommer du att jobba i ett team om 6 stycken personer. Du rapporterar till Head of Financial Control and Group Accounting.

Vad Ework Group erbjuder dig
I denna roll får du möjlighet att utvecklas i en tillväxtkoncern inom IT-konsultbranschen. Du kommer att arbeta i en framåtlutad arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor centralt i Stockholm city. Flexibilitet finns om man föredrar distansarbete.

Kan detta vara nästa steg för dig? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag

Din utmaning
I rollen som Senior redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Löpande redovisning.
  • Delta i förbättringsprojekt.
  • Vara behjälplig vid analys mot controllingfunktionen.
  • Bokslutsarbete.
  • Bokföring av löner och semesterskulder (HR och lönepartner levererar allt underlag).
  • Reserveringar.
  • Inventarier/avskrivningar.

Erfarenhet
Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och är van vid att arbeta i transaktionsintensiva bolag. Du har ett starkt systemintresse och det är meriterande om du tidigare arbetat i Agresso, men inget krav. Engelska är koncernspråket vilket du hanterar obehindrat i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är en kommunikativ och flexibel person och att du trivs i händelserika och föränderliga miljöer. Du har en öppen och nyfiken personlighet samtidigt som du har ett tydligt affärstänk och är analytisk. Som person är du en prestigelös lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor samtidigt som du är ansvarstagande och arbetar väl självständigt.

Om Ework Group
Ework Group ä ren marknadsledande, oberoende konsultleverantör i norra Europa vars huvudsakliga fokus är IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt konsult från hela marknaden. Ework grundades i Sverige år 2000 och är idag verksamt i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Företaget har idag över 170 ramavtal med ledande företag inom de flesta branscherna samtidigt som man hanterar +12 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är beläget i Stockholm, Sverige och Ework Group är även ett noterat bolag på Nasdaq Stockholm. Läs mer om Ework Group på deras hemsida: eworkgroup.com.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Fast
Telefon 076 176 01 15
Email Mejla Lovisa Fast
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.