Senior Business Controller till B3 Consulting Group

Senior Business Controller till B3 Consulting Group

Gazella rekryterar nu en verksamhetsnära Senior Business Controller till B3 Consulting Group, ett expansivt konsultbolag inom IT och Management. B3 Consulting Group hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att nyttja digitaliseringens möjligheter genom projekt inom Management, Innovation och Cloud & Technology. I rollen som Senior Business Controller blir du del av ett engagerat och drivet team, där du kommer att ansvara för ditt eget affärsområde, sitta med i ledningsgrupp och vara ett finansiellt bollplank för flera VD:ar i koncernens dotterbolag. I rollen rapporterar du direkt till Head of Business Controlling.

Vad B3 Consulting Group erbjuder dig
Hej från B# Consulting Group! Hos oss erbjuds du en stark arbetskultur som präglas av frihet, lärande, inkludering och wellness. Du välkomnas av en engagerande kultur med duktiga ledare och ett stort fokus på välmående. Du erbjuds generösa förmåner och ett centralt beläget kontor på Tegnérgatan i Stockholm. B3 blev Årets Karriärföretag 2022 och har flera år i rad toppat listan A Great Place to Work, både i Sverige och Europa och blev 2021 nominerat till ett av Sveriges Friskaste Bolag av Feelgood. Dessutom är B3 ett framgångsrikt bolag med bra struktur och stark tillväxt.

Vill du bli en del av oss? Skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning
I rollen som Senior Business Controller på B3 Consulting Group kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Ansvar för ett affärsområde med 7-10 dotterbolag där du sitter med i ledningsgrupp för ditt affärsområde.
  • Fungera som affärspartner till affärsområdets dotterbolag där du bistår med finansiell kunskap och är deras bollplank för fortsatt affärsutveckling och tillväxt.
  • Ansvar för budget och prognos, samt utveckling och effektivisering av budget- och prognosprocesser.
  • Genomföra resultat- och kostnadsuppföljningar, periodvis och ad-hoc.
  • Driva samt delta i projekt inom finance-området.
  • Crossfunktionellt samarbete med mellan affärsområdena.
Erfarenhet
Till den här tjänsten söker vi dig med en examen i ekonomi, eller motsvarande utbildning. Du har 4-8 års erfarenhet av verksamhetsnära Business Controlling, gärna från liknande branscher med projekttunga verksamheter. Du är självgående i din yrkesroll och har självständigt ansvarat för budget, prognos och uppföljning. Du vågar kravställa samt utmana befintliga processer och arbetssätt. Du har mycket goda kunskaper i excel och är van vid att arbeta i Power BI, eller liknande verktyg. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att framgångsrikt ta dig an den här rollen är du kommunikativ, analytisk och service-minded. Du är affärsorienterad och har ett stort intresse för att driva resultat och ständigt förbättra arbetssätt. Du arbetar självständigt på ett effektivt sätt men är samtidigt en mycket god lagspelare. Du är proaktiv, driven och öppen för förändringar och du trivs i en fartfylld arbetsmiljö.

Om B3 Consulting Group
B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag inom IT och management. Vi hjälper företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Hos B3 möter du konsulter med spetskompetens, driv och förmåga att leda större förändringsprojekt. Den starka företagskulturen präglas av kundfokus, entreprenörskap, lärande och konsulternas ständiga utveckling. Idag är vi ca 700 medarbetare och omsättningen 2021 uppgick till 921,9 MSEK. Vi finns på 11 orter i Sverige och i Polen.

B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer. Tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både inom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation. Läs mer om B3 Consulting Group på deras hemsida: b3.se

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar B3 Consulting Group med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Julia Franzén
Telefon 076 176 01 31
Email Mejla Julia Franzén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.