Redovsiningsansvarig till Titania, Stockholm City

Redovsiningsansvarig till Titania, Stockholm City

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till Titania, en koncern inom fastighetsbranschen. Trivs du i noterade miljöer, är du intresserad av fastigheter, är bra på att leda dig själv och gillar att arbeta i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Titania är huvudsakligen inriktad på stadsutvecklingsprojekt med bostadsproduktion i StorStockholm som fokus. Sedan starten år 2005 har Titania vuxit snabbt och förra året noterades bolaget på Nasdaq First North. Som redovisningsansvarig på Titania kommer du ha en bred och omväxlande roll, där du ingår i ett team av fyra medarbetare och rapporterar direkt till CFO. Rollen är en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt.

Vad Titania erbjuder dig

I detta snabbväxande fastighetsbolag erbjuds du en utvecklande och stimulerande arbetsplats, i ett modernt företag med ambitiösa och delaktiga medarbetare där målen är tydliga, strukturen välordnad och det finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. På Titania ges du mandat och förtroende att fatta egna beslut. Det goda arbetsklimatet färgas av entusiasm till arbetet och omsorg om varandra. Som redovisningsansvarig på Titania kommer du ha en nyckelroll på bolaget och tillsammans med CFO utveckla ekonomifunktionen.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst och om du vill vara en del av Titanias spännande utvecklingsresa ber vi dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsansvarig på Titania ansvarar du för bolagets redovisnings- och rapporteringsfrågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Månads- och kvartalsrapportering
  • Årsredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Driva och utveckla KPI:er och övrig finansiell rapportering till styrelse
  • Bidra till utveckling och effektivisering av processer och rutiner
  • Prognoser
  • Delaktig i förvärv och försäljningar samt integreringen av nya bolag
  • Kontakt med revisorer, myndigheter och andra externa aktörer
  • Ad hoc-analyser avseende redovisning
  • Koncernredovisning
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen eller motsvarande och 5-10 års erfarenhet inom kvalificerad redovisning. Du har god kännedom om IFRS, erfarenhet av att arbeta i noterade miljöer, har gedigen kunskap inom redovisning och är duktig på att ta fram effektiviseringsåtgärder. Du arbetar självständigt med kvartalsrapportering, årsredovisning och deklarationer. Erfarenhet av koncernredovisning och/eller erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande, men inget krav. Du har mycket goda kunskaper inom Excel och är digitalt intresserad. Du behärskar svenska och engelska professionellt, i både tal som i skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och lösningsorienterad och trivs i en händelserik och snabbrörlig miljö. Du är strukturerad, noggrann och tar initiativ. Du är bra på att leda dig själv, även vid arbetstoppar. Du har lätt för att kommunicera och är inte rädd för att be om hjälp om det är något du inte förstår. Problem omvandlas till utmaningar och du arbetar ständig efter att effektivisera ditt arbete. Genom en positiv och prestigelös attityd förmedlar du gärna din kunskap till dina kollegor. Dessutom har du hög integritet i allt du gör. Du trivs med att arbeta självständigt och är van att hålla många bollar i luften.

Om Titania
Titania är ett snabbt växande fastighetsbolag med fokus på Stockholmsregionen. Verksamheten består av projektutveckling, produktion och förvaltning. Titania är med i hela värdekedjan, från tidiga stads- och projektutvecklingsskeden till förvärv av mark, produktion och uthyrning och slutligen även långsiktig förvaltning av fastigheterna. Titania besitter kompetens i alla delarna i värdekedjan och har kapacitet att genomföra stora stadsutvecklingsprojekt som adderar värde i form av ökad social och ekonomisk hållbarhet. Läs mer om Titania på deras hemsida, titania.se

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Titania med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) , som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.