Redovisningsspecialist till Internationellt bolag

Redovisningsspecialist till Internationellt bolag

Gazella söker nu en Redovisningsspecialist till ett välkänt internationellt bolag i norrort, Stockholm. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av redovisning, antingen som Senior Redovisningsekonom eller som redovisningskonsult på exempelvis Big4. I rollen som Redovisningsspecialist på detta bolag stöttar du redovisningschefen inom bland annat koncernredovisning och komplexa redovisningsfrågor kring moms och IRFS. Mycket fokus kommer vara på förbättringsarbete kopplat till avdelningens processer och rutiner, både för redovisning och rapportering och du kommer att rapportera till Ekonomichefen.

Bolagets kontor ligger norr om Stockholm och du erbjuds möjlighet till distansarbete ett par gånger i veckan. Är du en framåt, strukturerad och initiativtagande person? Har du viljan att ta dig an en utmaning i en utvecklande roll på ett bolag med goda karriärmöjligheter? I så fall kan det vara dig vi söker! Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning
I rollen som redovisningsspecialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Ansvara för bokslut, årsredovisningar och rapportering.
  • Koncernredovisning.
  • Stötta redovisningschefen med komplexa redovisningsfrågor gällande moms och IFRS.
  • Arbeta med uppföljningar och utredningar tillsammans med controllers.
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer.

Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och har gedigen erfarenhet av redovisning, antingen har du arbetat som senior redovisningsekonom eller som redovisningskonsult på exempelvis Big4 sedan tidigare. Vidare har du goda kunskaper inom IFRS och koncernredovisning. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är en proaktiv och lösningsorienterad person som trivs med att driva saker framåt. Du uppskattar att utveckla dig själv och dina arbetssätt och tycker att förbättrings- och utvecklingsarbete är stimulerande. Vidare är du en positiv och glad person som gillar att samarbeta i team.

Ansökan
Passar du in på ovan profil? Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Gustav Almén
Telefon 076 176 01 19
Email Mejla Gustav Almén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.