Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till vår kund som är ett bolag inom techbranschen, med kontor i Stockholm city. Bolaget ingår i en nordisk koncern, beståendes av nio bolag, som haft en hög förvärvstakt de senaste åren och som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för redovisningen i två av koncernens bolag. Vi söker dig som arbetat med redovisning i två till fem år, är kunnig inom de svenska regelverken och som trivs i en organisation där det händer mycket. Rollen är bred och omväxlande och du kommer få stora möjligheter utvecklas och lära dig nya arbetsuppgifter. Du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt och du rapporterar direkt till redovisningschefen. Du ges mandat att fatta beslut och självständigt driva projekt.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för redovisningen i två av koncernens bolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara.
  • Arbeta med reskontra
  • Göra intäkts- och kostnadsanalys
  • Moms och skatt arbete
  • Bokslutsarbete
  • Rapportering
  • Förbättra rutiner, arbetsprocesser och uppföljning
  • Driva projekt på ekonomiavdelningen
Bakgrund
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk bakgrund. Med fördel har du arbetat inom revision eller arbetat på redovisningsbyrå tidigare. Du kommunicerar flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt är en van användare av Excel och har ett stort systemintresse.

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven och kommunikativ person som trivs i en händelserik och snabbrörlig miljö. Du sätter stor vikt vid att hålla deadlines och är mycket strukturerad, noggrann, tar initiativ och är bra på att leda dig själv, även vid arbetstoppar. Dessutom har du hög integritet i allt du gör. Du trivs med att arbeta hands-on, gillar när tempot är högt och du får energi av att tillsammans med andra nå högt uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och är inte rädd för be om hjälp om det är något du inte förstår. Problem omvandlas till utmaningar och du arbetar ständig efter att effektivisera ditt arbete. Genom en positiv och prestigelös attityd förmedlar du gärna din kunskap till dina kollegor.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.