Redovisningsekonom till innovativt bolag i city

Redovisningsekonom till innovativt bolag i city

Gazella söker nu en Redovisningsekonom till ett innovativt bolag inom IT-branschen. Bolaget befinner sig nu i en tillväxtfas och gör flera spännande satsningar internationellt. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper inom redovisning och IT. Detta är ett längre konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning efter uppdraget slut.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning
I denna roll förväntas du ta ansvar för bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Bokslutsarbete i from av månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Moms och skatteredovisning.
  • Avstämningsarbete.
  • Budget och prognosarbete.
  • Löpande kontrollera resultat och balansposter i samband med bokslut.
  • Bidra till att skapa nya rutiner och processer.

Erfarenhet
För denna tjänst krävs det att du har minst 3 års erfarenhet från ekonomiarbete. Bolaget ser det som starkt meriterande att du även har en universitetsexamen i ekonomi eller motsvarande samt har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Om du har erfarenhet från en roll i ett tillväxtbolag, ses det som meriterande, då bolaget är ständigt växande. Vi ser gärna att du är initiativtagande och nytänkande i din roll samt har mycket goda kunskaper i finansiella system, främst Officepaketet med stor tyngd på Excel.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande person som drivs av att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö. Du räds inte för att anta nya utmaningar och uppskattar att ha egna ansvarsområden samtidigt som du är flexibel, kommunikativ och värdesätter att arbeta teamorienterat. Vidare har du ett stort intresse för digitalisering och trivs att arbeta i en roll med många bollar i luften. Du har även ett engagemang för förbättringsarbeten och ser möjligheter i att effektivisera processer och rutiner internt.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för tjänsten! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: emma.visuri-moller@gazella.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.