Redovisningsekonom till Nordicfeel & Eleven

Redovisningsekonom till Nordicfeel & Eleven

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till det snabbväxande e-handelsföretaget NF11 (Nordicfeel & Eleven ). Tillsammans är bolagen en av Nordens största marknadsplatser för parfym, hår- och skönhetsprodukter. NF11s expansionsresa har precis tagit sin början och gruppens senaste förvärv var det norska e-handelsbolaget Blush. Det blev ett steg i att stärka sin position ytterligare och bolaget söker nu en självständig och driven redovisningsekonom som ska ansvara för löpande redovisning, skatter och rapportering för den norska verksamheten.

Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom som vill bidra och få möjlighet att utveckla dina redovisningskunskaper i en spännande bransch. Som redovisningsekonom på NF11 kommer du att verka i en entreprenöriell, kreativ och snabbrörlig miljö tillsammans med ambitiösa kollegor på huvudkontoret, som är centralt beläget i Stockholm. Tjänsten startar enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Helhetsansvar för de norska bolagen, allt från löpande redovisning till månatlig rapportering.
  • Upprätta månadsavstämningar och årsredovisningar enligt norska regelverk.
  • Ansvara för rapportering av skatt och moms samt agera huvudsaklig kontaktperson för skatterapportering.
  • Driva interna projekt och ta egna initiativ till utveckling och effektivisering av befintliga arbetssätt.
  • Löpande arbete med olika typer av ad hoc projekt.
Erfarenhet
Vi tror att du har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande utbildning, samt cirka 3–5 års erfarenhet av att ha arbetat brett med redovisning. Du har erfarenhet av och är väl insatt i arbete med löpande redovisning och upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisningar för norska bolag. Du har förmodligen tidigare arbetat på en redovisningsbyrå eller in-house med redovisning på något retail/e-handelsbolag. En fördel är om du har erfarenhet av lagerredovisning.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, ansvarstagande, noggrann, handlingskraftig och inte rädd för att hugga i när det behövs. För att trivas i rollen på lång sikt tar du dig an nya frågeställningar med nyfikenhet och beslutsamhet. Du är självständig i din roll och drivs av att diskutera nya utmaningar.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV via ansök-knappen! I denna rekrytering samarbetar NF11 med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus Nilsson är ansvarig rekryterare för denna tjänst, markus.nilsson@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.