Redovisningsekonom till Citycon

Redovisningsekonom till Citycon

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom med dansk redovisningskunskap till Citycon. Citycon koncernen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och centrummiljöer i Norden och Baltikum. I denna roll kommer du ha ett eget ansvar för den danska redovisningen, varför du behöver ha erfarenhet av dansk redovisning samt förståelse för danska redovisningsregler.

Vi söker dig som är kommunikativ och har en förmåga att prioritera och skapa struktur i ditt arbete. Rollen är baserad på Citycon´s Sverigekontor i Kista, Stockholm.

Vad Citycon erbjuder dig
Citycon erbjuder dig en utvecklande och stimulerande arbetsplats, i ett modernt företag med en stark företagskultur. På Citycon är stämningen familjär där medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Du får möjlighet att påverka din egen arbetssituation och din framtida karriär i en organisation som präglas av arbetsglädje, laganda och självledarskap.

Kan detta vara nästa steg för dig? Välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag

Din utmaning
I rollen som redovisningsekonom kommer uppgifterna vara breda och omväxlande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Fakturering.
  • Balansavstämningar.
  • Framtagande av finansiella rapporter.
  • Kund- och leverantörsreskontra.
  • Moms- och skatteredovisning.

Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet av redovisning. Du har god förståelse för danska redovisningsregler och har arbetat med det i tidigare roll/er. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i internationell miljö och att du är en van systemanvändare. Vidare ses det som meriterande om du tidigare arbetat i Workday Ekonomisystem, dock inget krav. Du bör kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen. Koncernspråket är engelska. Ett extra plus är om du talar danska, men inget krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en kommunikativ lagspelare med förmåga att arbeta självständigt med arbetsuppgifter, högt som lågt. Du har en helhetssyn, kan prioritera och ta egna initiativ. Du är en flexibel person som har en öppen och nyfiken personlighet samtidigt som du har ett tydligt affärstänk och är analytisk.

Om Citycon
Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer för en urban livsstil med handel, service, kultur, kontor och bostäder. Vårt mål är att skapa långsiktigt hållbara områden – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Som ägare till fastigheter i Norden värda totalt 4,4 miljarder Euro står vi för en hållbar fastighetsförvaltning med möjlighet att skapa konkurrenskraftiga centrum och trivsamma områden. Av våra 37 köpcentrum finns 6 i Sverige, 10 i Finland, 17 i Norge, två i Estland och två i Danmark. Därtill driver vi ett antal större stadsomvandlingsprojekt med syfte att skapa attraktiva, trygga livsmiljöer för människor och företag. Bolaget är noterat på Nasdaq Helsingforsbörs (CTY1S) sedan 1988. Läs mer om Citycon på deras hemsida: citycon.com

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Lovisa Fast
Telefon 076 176 01 15
Email Mejla Lovisa Fast
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.