Redovisningsekonom / Accountant

Redovisningsekonom / Accountant

Gazella söker en Redovisningsekonom till vår kund vars koncern är verksamma inom branschen för dagligvaruhandel. De letar nu efter ett nytt stjärnskott till sin ekonomiavdelning, som sitter i nya fräscha lokaler i Solna. I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en del av ett större team som ansvar för bolagets löpande redovisning och månadsbokslut. Du kommer även få vara delaktig i årsbokslut. Tjänsten är ett visstidsuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning. Till det här uppdraget finns även möjligheten att fakturera via eget bolag. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning
  • Löpande redovisning.
  • Balans- och avstämningsarbete.
  • Redovisning av moms och arbetsgivaravgifter.
  • Hantera skattefrågor och inkomstdeklarationer.
  • Månadsrapportering.
  • Självständigt arbetet i månadsbokslut samt vara delaktig i årsbokslut.
  • Vara delaktig i ad hoc-projekt samt processförbättringsarbete.
Erfarenhet
Vi letar efter en person med akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du har 3-5 års erfarenhet av redovisning, är självständig i månadsbokslut och löpande redovisning. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom dagligvaruhandel eller FMCG. Du kan kommunicera väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är även en bekväm användare utav Excel.

Personliga egenskaper
Vi letar efter en person som vågar ta för sig, gillar att komma med förbättringsidéer samt hugga i där det behövs för att stötta upp resten av avdelningen. För att trivas behöver du ha ett öppet sinne för förändring då det ofta kan komma uppgifter från olika håll som måste prioriteras. Det krävs även att du kan ta egna initiativ och jobba självständigt samtidigt som du har en samarbetsårdra då avdelningen jobbar mycket ihop i öppet landskap.

Om arbetsgivaren
Kunden är en etablerad aktör i sin bransch och sitter i nya fräscha lokaler i Solna. De värnar mycket om hållbarhet och försöker hela tiden komma på nya tillvägagångssätt att möta morgondagens krav och utmaningar. Vid tillfället vill kunden inte att vi går ut med företagsnamnet vilket däremot självklart kommer kommuniceras i ett senare skede.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst via mail: emma.visuri@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.