Redovisningsassistent till bolag inom detaljhandeln

Redovisningsassistent till bolag inom detaljhandeln

Har du en gymnasieexamen och något års arbetserfarenhet? Är du en lyhörd och förtroendeingivande person, som växer med ökat ansvar? Då är kan du vara rätt person för rollen!

Gazella rekryterar just nu en redovisningsassistent till vår kund, som är ett rikstäckande bolag inom detaljhandeln, med kontor i Solna, Stockholm. Som Redovisningsassistent i denna roll blir du en del av bolagets ekonomiavdelning där du rapporterar till redovisningschefen och kommer att ansvara för enklare uppgifter inom både kund- och leverantörsreskontran. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat inbetalningar, påminnelser, inkassohantering samt registrering av inkomna fakturor.

I denna tjänst kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en fastanställning på heltid.

Din utmaning
I rollen som redovisningsassistent kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Boka inbetalningar samt utredning av ej matchade inbetalningar.
  • Körning av påminnelsefakturor samt uppföljning av kunder som ej betalat.
  • Hantering av inkasso via Intrum.
  • Registrering av inkomna leverantörsfakturor.
  • Andra ad-hoc uppgifter som kan uppstå på ekonomiavdelningen.
Erfarenhet
Vi söker efter dig med en relevant gymnasial utbildning, som har något års erfarenhet inom en redovisningsfunktion, alternativt ett starkt intresse av ekonomi med god förmåga att snabbt lära sig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift och är van att arbeta i Excel.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll tror vi att du är en driven och positiv person, som på ett lösningsinriktat arbetssätt har god förmåga att prioritera ditt arbete. För att trivas tror vi också att du är teamorienterad, tar egna initiativ, vågar uttrycka din åsikt samt är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende. Vidare har du hög integritet i allt du gör och med ett genuint intresse för redovisning håller du uppsatta deadlines och levererar med hög kvalitet.

Vad du erbjuds
Detta bolag erbjuder en tillsvidareanställning, inklusive sex månaders provanställning. Utöver en god marknadsmässig lön erbjuder de även bra generella villkor, enligt gällande kollektivavtal, samt förmåner såsom friskvård och tipsprovisioner av olika slag. Med en skön stämning på jobbet tar kunden sikte på framtiden, där högt tempo med stimulerande utmaning är vardag.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.