Redovisningsassistent till Beans in Cup

Redovisningsassistent till Beans in Cup

Gazella rekryterar nu en redovisningsassistent till Beans in Cup. Som redovisningsassistent i denna roll kommer du att ansvara för enklare uppgifter inom både kundreskontran och leverantörsreskontran. I detta ingår bland annat dagligt ansvar inom kundreskontran att hantera inbetalningar, påminnelser och inkasso samt inom leverantörsreskontran stödja övriga i teamet med att registrera inkomna fakturor. Du blir en del av ekonomifunktionen som totalt består av 4 personer och rapporterar till Redovisningschefen. Ditt dagliga arbete leds av vår fantastiska Kundreskontraansvarig. I rollen ingår också många kontakter med kollegor i verksamheten ute i landet, samt med företagets kunder och leverantörer. Det är därför viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor.

Vad Beans in Cup erbjuder dig
Hej från oss på Beans in Cup! Vi erbjuder dig utöver en god marknadsmässig lön bra generella villkor enligt gällande kollektivavtal samt förmåner såsom friskvård och tipsprovisioner av olika slag. Vi erbjuder också godaste kaffet på jobbet och en skön stämning med sikte på framtiden. Hos Beans In Cup tror vi på att satsa framåt och att förändring är det enda som är konstant. Högt tempo med stimulerande utmaningar och möjligheter är vår vardag.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar löpande kandidater till denna tjänst, så skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Boka inbetalningar samt utredning av ej matchade inbetalningar.
  • Körning av påminnelsefakturor samt uppföljning av kunder som ej betalat.
  • Hantering av inkasso via intrum.
  • Registrering av inkomna leverantörsfakturor.
  • Förekommande ad-hoc uppgifter på ekonomiavdelningen.
Personliga egenskaper
Beans In Cup lägger stort fokus i bolaget på våra värderingar KRAGE: Kreativitet, Respekt, Ansvar, Glädje samt Engagemang och vi söker dig som känner att det passar in på dig. Vid sidan om våra värderingar ställs även väldigt stora krav på vilka personer som tas in i bolaget. För att lyckas ser vi därför att du är en förtroendeingivande och lyhörd person som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter men även kan hjälpa till vid behov inom övriga områden. Du är strukturerad och ser både detaljer och helheten samt är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende. Du är i grunden en genuint positiv och prestigelös person, samtidigt som du är en riktig lagspelare. Självklart har du också ett genuint intresse för redovisning med starkt fokus på att alltid leverera i tid och med hög kvalitet.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant gymnasial utbildning samt något års erfarenhet inom en redovisningsfunktion, sannolikt runt 1-2 år alternativt ett intresse kombinerad med förmåga att snabbt lära dig. I ditt arbete är du självgående och trivs med att ta eget ansvar, är strukturerad och noggrann. Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är en förutsättning och du behöver också ha erfarenhet av att arbeta i Excel.

Om Beans in Cup
Vi är ett rikstäckande företag med drygt 250 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till företag med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Smak är vårt högst prioriterade område – den smakupplevelse vi sagt att vi ska leverera är också den vi alltid strävar efter att uppnå. Gott kaffe handlar för oss på Beans in Cup dessutom lika mycket om hållbarhet – både när det gäller själva produkten och arbetet runt omkring för att leverera detta. Vi vill alltid välja den lösning med minst miljöpåverkan och arbetar för att vara ledande i omställningen mot en bättre framtid. Läs mer om Beans in Cup på deras hemsida: beansincup.se

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen!
Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Pauline Mann
Telefon 076 176 01 21
Email Mejla Pauline Mann
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.