Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

Gazella söker en Redovisningsansvarig med personalansvar till ett väletablerat bolag inom retail, med huvudkontor i Stockholms innerstad. Företaget har under kalenderåret 2020 haft en stabil tillväxt och har för avsikt att fortsätta sin resa i positiv riktning. Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning efter uppdragets slut. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning
  • Övergripande ansvar för det operationella redovisningsarbetet.
  • Ansvar för ex. årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer (K3).
  • Arbetsledare och personalansvarig för ett team om fyra personer.
  • Delaktighet i projekt och utvecklingsstöd.
Erfarenhet
Du bör ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet. Du ska vara självständig redovisningsekonom, ax till limpa. Meriterande med tidigare erfarenhet av personalansvar, dock inget krav. Akademisk utbildning (eller motsvarande) inom ekonomi. Erfarenhet av MS Dynamics Navision är ett plus.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Du ska vara en lagspelare och en ledargestalt som tar egna initiativ för att främja utveckling i teamet. Du ska kunna uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Som kollega uppskattas det även om du har nära till skratt och trivs att arbeta i en familjär företagskultur.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta David Ling som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, david.ling@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget har varit verksamma i ca. 15 år och är en av de marknadsledande inom sin produktkategori med en årlig omsättning om ca. 400 miljoner kronor. Kontoret är beläget med fri utsikt från högt våningsplan där all interiör är topprenoverad. Företaget har gott anseende som arbetsgivare och arbetar aktivt med uppmuntran till personlig utveckling även inom områden som inte är direkt yrkesrelaterade.