REDOVISNINGSASSISTENT TILL PRICER

REDOVISNINGSASSISTENT TILL PRICER

Gazella rekryterar nu en nyfiken och ansvarstagande person till tjänsten som Redovisningsassistent hos Pricer. Bolaget är världsledande utvecklare av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL) till butik och är noterade på Nasdaq Small Cap. Pricer har levererat sina produkter till ca 16 500 utrustade butiker och säljer i mer än 50 länder runt om i världen. I denna roll kommer du bli en del av redovisningsteamet på huvudkontoret som är placerat centralt nära Stockholms Centralstation i ljusa och moderna lokaler. Du kommer i rollen att ha huvudansvaret för leverantörsreskontran i det svenska moderbolaget och arbeta tätt med dina kollegor i redovisningsteamet. När du axlar huvudansvaret för leverantörsreskontran finns goda möjligheter att utveckla rollen och ta dig an andra arbetsuppgifter.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för hantering av leverantörsfakturor från ankomstregistrering till betalning.
  • Underhålla attest- och flödesstruktur i fakturahanteringssystemet.
  • Hantera daglig kontakt med leverantörer vid ofullständiga och obetalda fakturor samt med medarbetare i organisationen.
  • Göra kontoavstämningar och sammanställningar vid månadsbokslut.
  • Hantering av administrativa arbetsuppgifter som bland annat reseräkningar och banktransaktioner.
  • Bidra till en effektivare och mer digitaliserad arbetsprocess.
Erfarenhet
Vi söker dig som nyligen har tagit en akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande. Alternativt har du tidigare minst fem års erfarenhet av att arbeta med bokslut och leverantörsreskontra och trivs i en kvalificerad roll med ett helhetsansvar för leverantörskontraflödet. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av att ha arbetat i ekonomisystemet Jeeves. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är kommunikativ, driven och noggrann. Du har ett serviceinriktat tillvägagångssätt och du tar gärna initiativ och försöker att hitta lösningar. Vidare är du kvalitetsmedveten och ansvarfull i ditt arbete. Vi ser vi gärna att du är en teamplayer och en doer som får saker att bli gjorda.

Om Pricer
Pricer utvecklar och tillverkar ett av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL). Vi hjälper handlare över hela världen att lösa några centrala utmaningar i butik, som att möta de nya kraven på "New Retail", förbättra affärsverksamheten och underlätta hantering av alla uppgifter i butiken. Vi är en katalysator för detaljhandelns digitalisering genom att skapa tekniska lösningar och tjänster som är lätta att använda, tillämpa och skala, vilket gör våra kunder framgångsrika i en helt digitaliserad och uppkopplad värld. Våra ESL:er är konstruerade och utvecklade i Sverige av några av världens bästa ingenjörer. Vi granskar varje detalj i produkten för att uppnå högsta möjliga kvalitet. I mer än 27 år har våra idéer, vår teknik och våra medarbetare förändrat hur handlare arbetar och har förvandlat en hel bransch.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansvarig kontaktperson är Rebecca Benholm, tel: 076 176 01 08.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.