Payroll Teamleader till ledande företag i City

Payroll Teamleader till ledande företag i City

Gazella söker efter en Lönespecialist till en attraktiv arbetsgivare centralt i Stockholm, som kommer få en betydande roll med självständigt ansvar för hela löneprocessen. Är du en initiativrik person med ett stort intresse för lönehantering? Har du tidigare erfarenhet från arbete mot en extern lönepartner och erfarenhet från roller som till exempel löneadministratör eller lönespecialist? Då är det kanske dig vi söker!

Detta är en hyrrekrytering som startar som ett konsultuppdrag på sex månader med ambition att överrekrytera. Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående. Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Ha ett övergripande ansvar för hela löneprocessen samt lönefunktionen.
  • Kvalitetssäkra och kontrollera löner för Sverige samt de nordiska länderna.
  • Fördela arbetet mellan teamets medlemmar.
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner.
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor.
  • Arbeta brett med lönerelaterade arbetsuppgifter och bistå interna projekt.

Erfarenhet

Vi söker dig med minst fem 5 års erfarenhet av löneadministration, gärna på ett internationellt företag där engelska är koncernspråk. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom lön. Du har god förståelse för hela löneprocessen och har goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en ödmjuk, noggrann och lättlärd. Du är driven och kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, positiv och energisk, vilket bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Daniel Wessberger

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.