Lönespecialist till attraktiv arbetsgivare

Lönespecialist till attraktiv arbetsgivare

Gazella söker nu en Lönespecialist till en attraktiv arbetsgivare i Stockholm. Till denna spännande roll söker vi en initiativrik person med stort intresse för lönehantering. Denna roll passar dig som söker efter en tjänst som kombinerar löneadministration med ett nära samarbete mellan avdelningens medarbetare. Du kommer att ha en betydande roll och självständigt ansvar för ett stort flöde av löner. Det är meriterande om du tidigare innehaft rollen som löneadministratör eller en liknande roll. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ta ett övergripande ansvar för frågor som berör löneprocessen och lönesystemet
  • Ansvara för det dagliga arbetet med lönehanteringen
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor
  • Arbeta brett med lönerelaterade arbetsuppgifter och bistå interna projekt
Erfarenhet
Du har minst två års erfarenhet av löneadministration och gärna en eftergymnasial utbildning inom lön. Du har god förståelse för hela löneprocessen och goda kunskaper i Excel, samt uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ödmjuk, noggrann och lättlärd. Du är driven och kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull positiv och energisk vilket bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Vidare trivs du i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gazella.se/jobb/179/lonespecialist-till-attraktiv-arbetsgivare
Sista ansökningsdag 1 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.